Домой / Віза / Річна віза в Польщу

Річна віза в Польщу

Річна віза в Польщу

З цієї статті Ви дізнаєтесь:
Як отримати візу до Польщі на рік і що для цього потрібно
Плюси річної візи
Мінуси річної візи
потрібна Вам річна віза в даний момент
Чи можна працювати за річною Польської візи в інших країнах ЄС

Як отримати візу до Польщі на рік і що для цього потрібно

Наша фірма готує повний пакет документів для отримання річної візи , вартість такого пакета документів уточнюйте у операторів, за контактними номерами:

Графік роботи Понеділок — п’ятниця з 09:00 — 17:00 без перерви.

Субота — неділя вихідний.

+38 (093) -726-52- 35
    +38 (066) -726- 52-35
         +38 (098) -786-79-18

Список документів для візи на запрошення від воєводи:

Основний документ який потрібен для відкриття візи це запрошення від роботодавця . Його ще називають «Зазволеніе — ZEZWOLENIE». Запрошення виглядає наступним чином:

Сторінка 2.

Далі розглянемо запрошення детальніше.

1 — Місто і дата видачі запрошення

2 — Назва і номер документа. ZEZWOLENIE typ A — це назва документа. 2502/2018 — це номер документа.

3 — Назва, адреса і телефон організації яка запрошує на роботу

4 — Прізвище та ім’я, тут вказуються дані людини якого запрошують на роботу, дані повинні збігатися з закордонний паспортом

5 — Громадянство людини якого запрошують на роботу

6 — Дата народження.

Зверніть увагу, що в запрошенні не вказується серія і номер закордонного паспорта. Якщо Ви наприклад паспорт втратили поки оформлялося запрошення це не є критичним, просто оформите новий закордонний паспорт і в нього відкриють візу з цього запрошення.

А ось якщо у Вас запрошення на пів року (освядченіе). У ньому зазначено серія і номер паспорта, і при зміні паспорта запрошення не буде дійсно.

7 — ким будете працювати на даній фірмі

8 — Який договір буде укладено з Вами, (Умова про праце або Умова зліцення)

9 — Заробітна плата в місяць

10 — Дата з якого по яке числа Вас запрошують на роботу.

Зверніть увагу, що запрошення може бути вписано від 1 до 3 років. Але віза може бути відкрита тільки на рік максимум.

Якщо наприклад Ви отримали запрошення на 3 роки, це означає що 3 роки поспіль можна з цього запрошення відкривати візу, але відразу візу на 3 роки не дадуть .

Запрошення бувають одне сторінковими, сторінка заповнена інформацією з обох сторін. На задній частині запрошення обов’язково повинні бути мокрі печатки і підписи.

Тепер ми знаємо як має виглядати запрошення від воєводи.

Плюси річної візи

Основний плюс такого запрошення в тому що після нього не потрібно чекати коридору, для того що б дізнатися що таке коридори дивіться цю статтю.

Другий плюс — це термін перебування, віза дається на цілий рік.

Третій плюс — Перебиває коридор після піврічної візи і безвіза.

Наприклад, Ви відпрацювали в Польщі пів року і Вам дуже сподобалося, хочете якомога швидше повернутися назад, але Вам говорять що це не можливо, так як Вам потрібно чекати коридор, (пів року бути в Україні). Але цього можна уникнути, просто відкривши візу на рік на запрошення від воєводи.

Мінуси річної візи

Основний мінус це термін оформлення такого запрошення, на відміну від піврічного запрошення, запрошення від воєводи оформляється в середньому 2-3 місяці. Так що якщо плануєте отримати річну візу це не буде швидко, думайте про це з запасом часу.

Другий мінус це складність переоформлення при зміні роботодавця. Роботодавця можна змінювати необмежену кількість, але потрібно розуміти що при зміні роботодавця новий роботодавець повинен видати нове запрошення, не всі роботодавці готові видати запрошення від воєводи, в основному через термінів оформлення, деякі не великі фірми і зовсім не можуть видати такого запрошення. Максимум що вони можу зробити це піврічне запрошення, але тут теж є нюанси, обговоріть їх з роботодавцем заздалегідь.

Чи потрібна Вам річна віза в даний момент

Якщо ви їсте перший раз за кордон на заробітки, однозначно таку візу краще не відкривати, в основнм така віза підходить для тих хто раніше був у Польщі і в даний момент чекає коридор.

Спочатку краще їхати по безвізу або відкривати робочу піврічну візу.

Але якщо ж Ви відпрацювали по безвізу або у Вас тільки закінчилася річна віза у Вас є 2 варіанти або чекати поки закінчиться коридор або відкривати візу на запрошення від воєводи.

Чи можна працювати за річною Польської візи в інших країнах ЄС

Відповідь однозначна, без додаткових документів, відрядження листів, не можна. Якщо у Вас є робоча річна віза, легально весь рік можна працювати тільки в Польщі, інші варіанти це нелегально, за що можна отримати депортацію і заборону на в’їзд, винятком є ​​лише відрядження.

Смотрите также

Анулювати польську національну і шенген візу

Закриття і анулювання польської робочої і шенгенської візи Відкриваючи візу в Польщу для туризму або …

32 комментария

  1. Чи може якимось чином вплинути такий факт як я би зараз поїхав по біометрії а за цей час би виготовлялися річне запрошення коли би був оформлений офіційно по безвізу

  2. Подскажите пожалуйста, может у вас были такие случаи. Документы подала 14 января, 15-го проверяю в системе, статус — не найдено. Визовый отвечает по телефону что документы переданы в консульство. Может такое быть? Что я не могу их отследить самостоятельно, только звонить в визовый?

    • Константин - визовый специалист

      Скорее всего Вы просто неверно данные вводите.

  3. Євгеній

    Я по піврічній робочій візі офіційно працював лише три місяці в 2018році, потім офіційно місяць із 05.11.18 по 05.12.18 по безвізу і звільнився, але робили запрошення на три місяці. Запрошення попросив анулювати лише зараз. Чи зможе працедавець анулювати запрошення датою виїзду із Польщі,тобто 05.12.18. І коли тепер можна повторно заїхати на працю по безвізу?

    • Константин - визовый специалист

      Анульувати заднім числом не можно, по безвізу можете їхати, у Вас ще 2 місяці залишилось. Перед тим як будуту їхати, попросіть роботодавця зробити запрошення, якщо дадуть саме на 60 днів, можете їхати.

  4. Добрый день! если выехать по безвизу раньше даты, указанной в годовой визе по воевудскому зезволению, ничего страшного не произойдет? Или надо ждать именно это число чтоб пересечь кордон.

    • Татьяна - Визовый специалист

      Добрый день. Можно поехать раньше по безвизу как турист

  5. Если выехать по безвизу на пару дней раньше срока, указанного в годовой визе по воевудскому зезволению, ничего страшного не произойдет? Или надо ждать именно это число чтоб пересечь кордон.

  6. Здравствуйте. Я получила приглашение, но там нету 4 страницы , как показано у вас на сайте . Оно не будет действительными?

    • Константин - визовый специалист

      Здравствуйте, приглашения разные бывают, у нас только как вариант указан, один из образцов.

  7. доброго дня .
    як довго потрібно очікувати на воєводське запрошення після подачі документів у консульство. м.львів?

  8. Олександр

    піврічна польська віза закінчилась 31.12.2018 — коли можна відкривати наступну (зараз по безвізу перебуваю в Польщі) чи обовязково чекати пів року?

  9. Олександр

    як уникнути коридору — сезонне запрошення може допомогти?

  10. Доброго дня, працював в польщі в 2018 по візі піврічній офіційно 3 місяця і також по біометрії офіційно з 17.11.2018- 14.01.2019, загубив закордонний паспорт, чи можливо з новим зробленим паспортом виробляти нове запрошення або їхати по біометрії?

    • Татьяна - Визовый специалист

      Доброго дня. Паспорт ролі не відіграє, всі виїзди фіксуються в базі і Ужонді праці.

  11. Євгеній

    Якщо замовити пакет документів через посередника на річну візу ( воєвудське) який максимальний термін чекати ? Як перевірити готовність воєвудського запрошення?

    • Татьяна - Визовый специалист

      У нас термін 2 місяці. Може бути 2,5 місяці. Коли документ готовий, Ужонд праці про це повідомляє роботодавця, котрий його замовив

  12. Доброго дня. У мене воєвудське запрошення типу А на три роки. На фірмі, яка мені видала це запрошення я пропрацював пів року. Сама віза закінчується у липні. Чи зможу я відкрити нову річну візу по цьому ж запрошенні?

    • Татьяна - Визовый специалист

      Доброго дня. Якщо роботодавець не анулював запрошення і чекає Вас

  13. Чи можна скористатися безвізом після закінчення пів річної візи, чи доведеться чекати коридор.

  14. На скільки днів потрібно робити медичне страхування на воєвудську візу?

    • Юля Визовый специалист

      Бажано на рік, але можна і на півроку чи 3 місяці, якщо Вас там страхують

  15. Після отримання річного запрошення за який період потрібно подати на відкриття візи, чи можна через два місяці ?

    • Татьяна - Визовый специалист

      Головне щоб запрошення не анулював Ваш роботодавець

  16. Доброго дня.Скажіть будь ласка якщо чекала на карту побиту і отримала відмову,подала апеляцію і отримала запрошення від воєводи чи при виїзді на Україну на кордоні не буде проблем?Паспорт не біометричний,віза закінчилась минулого року.Маю апеляцію,вньосек і запрошення типу А..

    • Юля Визовый специалист

      Доброго дня. Потрібно відкрити візу по запрошенні і можна їхати

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *