Домой / Віза / Річна віза в Польщу

Річна віза в Польщу

Річна віза в Польщу

З цієї статті Ви дізнаєтесь:
Як отримати візу до Польщі на рік і що для цього потрібно
Плюси річної візи
Мінуси річної візи
потрібна Вам річна віза в даний момент
Чи можна працювати за річною Польської візи в інших країнах ЄС

Як отримати візу до Польщі на рік і що для цього потрібно

& Nbsp;

Наша фірма готує повний пакет документів для отримання річної візи , вартість такого пакета документів уточнюйте у операторів, за контактними номерами:

Графік роботи Понеділок — п’ятниця з 09:00 — 17:00 без перерви.

Субота — неділя вихідний.

+38 (093) -726-52- 35
    +38 (066) -726- 52-35
         +38 (098) -786-79-18

Список документів для візи на запрошення від воєводи:

Основний документ який потрібен для відкриття візи це запрошення від роботодавця . Його ще називають «Зазволеніе — ZEZWOLENIE». Запрошення виглядає наступним чином:

Сторінка 2.

Далі розглянемо запрошення детальніше.

1 — Місто і дата видачі запрошення

2 — Назва і номер документа. ZEZWOLENIE typ A — це назва документа. 2502/2018 — це номер документа.

3 — Назва, адреса і телефон організації яка запрошує на роботу

4 — Прізвище та ім’я, тут вказуються дані людини якого запрошують на роботу, дані повинні збігатися з закордонний паспортом

5 — Громадянство людини якого запрошують на роботу

6 — Дата народження.

Зверніть увагу, що в запрошенні не вказується серія і номер закордонного паспорта. Якщо Ви наприклад паспорт втратили поки оформлялося запрошення це не є критичним, просто оформите новий закордонний паспорт і в нього відкриють візу з цього запрошення.

А ось якщо у Вас запрошення на пів року (освядченіе). У ньому зазначено серія і номер паспорта, і при зміні паспорта запрошення не буде дійсно.

7 — ким будете працювати на даній фірмі

8 — Який договір буде укладено з Вами, (Умова про праце або Умова зліцення)

9 — Заробітна плата в місяць

10 — Дата з якого по яке числа Вас запрошують на роботу.

Зверніть увагу, що запрошення може бути вписано від 1 до 3 років. Але віза може бути відкрита тільки на рік максимум.

Якщо наприклад Ви отримали запрошення на 3 роки, це означає що 3 роки поспіль можна з цього запрошення відкривати візу, але відразу візу на 3 роки не дадуть .

Запрошення бувають одне сторінковими, сторінка заповнена інформацією з обох сторін. На задній частині запрошення обов’язково повинні бути мокрі печатки і підписи.

Тепер ми знаємо як має виглядати запрошення від воєводи.

Плюси річної візи

Основний плюс такого запрошення в тому що після нього не потрібно чекати коридору, для того що б дізнатися що таке коридори дивіться цю статтю.

Другий плюс — це термін перебування, віза дається на цілий рік.

Третій плюс — Перебиває коридор після піврічної візи і безвіза.

Наприклад, Ви відпрацювали в Польщі пів року і Вам дуже сподобалося, хочете якомога швидше повернутися назад, але Вам говорять що це не можливо, так як Вам потрібно чекати коридор, (пів року бути в Україні). Але цього можна уникнути, просто відкривши візу на рік на запрошення від воєводи.

Мінуси річної візи

Основний мінус це термін оформлення такого запрошення, на відміну від піврічного запрошення, запрошення від воєводи оформляється в середньому 2-3 місяці. Так що якщо плануєте отримати річну візу це не буде швидко, думайте про це з запасом часу.

Другий мінус це складність переоформлення при зміні роботодавця. Роботодавця можна змінювати необмежену кількість, але потрібно розуміти що при зміні роботодавця новий роботодавець повинен видати нове запрошення, не всі роботодавці готові видати запрошення від воєводи, в основному через термінів оформлення, деякі не великі фірми і зовсім не можуть видати такого запрошення. Максимум що вони можу зробити це піврічне запрошення, але тут теж є нюанси, обговоріть їх з роботодавцем заздалегідь.

Чи потрібна Вам річна віза в даний момент

Якщо ви їсте перший раз за кордон на заробітки, однозначно таку візу краще не відкривати, в основнм така віза підходить для тих хто раніше був у Польщі і в даний момент чекає коридор.

Спочатку краще їхати по безвізу або відкривати робочу піврічну візу.

Але якщо ж Ви відпрацювали по безвізу або у Вас тільки закінчилася річна віза у Вас є 2 варіанти або чекати поки закінчиться коридор або відкривати візу на запрошення від воєводи.

Чи можна працювати за річною Польської візи в інших країнах ЄС

Відповідь однозначна, без додаткових документів, відрядження листів, не можна. Якщо у Вас є робоча річна віза, легально весь рік можна працювати тільки в Польщі, інші варіанти це нелегально, за що можна отримати депортацію і заборону на в’їзд, винятком є ​​лише відрядження.

О программе Константин - визовый специалист

Смотрите также

Оплата візового збору без особистої присутності

Оплата візового збору без особистої присутності Якщо Ви перебуваєте в Польщі або з будь-якої причини …

2 комментария

  1. Чи може якимось чином вплинути такий факт як я би зараз поїхав по біометрії а за цей час би виготовлялися річне запрошення коли би був оформлений офіційно по безвізу

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *