Домой / Виза / Зачем нужно приглашение для оформления шенгенской визы

Зачем нужно приглашение для оформления шенгенской визы

Зачем нужно приглашение для оформления шенгенской визы. Приглашение для визы,  оформление  гостевой визы: документы, шаги, страны и условия. Шенгенская виза или Европа по приглашению. Нужная информация по получению приглашения для шенгенской визы.

Навіщо потрібно запрошення для оформлення шенгенської візи

В останні кілька років люди часто виїжджають в країни Шенгенської зони з різними цілями, серед яких ділові відносини є одним із перших місць, відразу після туризму. В цьому випадку для перебування в державах Шенгену необхідно оформити особливий тип візи — ділову або бізнес-візу. Якщо Вашою метою є відвідування Польщі, то Вам потрібно пам’ятати следующее.

Ваша заява розглянуть охочіше, якщо у Вас буде запрошення для візи від Ваших партнерів з Польщі. Фактично воно буде означати серйозність Ваших намірів і важливість Вашого візиту за кордон. Приглашение для оформления шенгенской визы

У запрошенні для візи, отриманому від польської сторони, обов’язково повинна бути відображена наступна інформація:

1. Найменування підприємства (організації), який ініціює (-ів) Вашу поїздку;

2. Особисті дані (ім’я, прізвище, дата народження, стать) запрошує, із зазначенням посади, яку займає в позначеної організації;

3. Загальна тривалість перебування;

4. Мета відвідування (відповідно, Ви вказуєте «бізнес»);

5. Інформація про стороні, що бере на себе витрати на проїзд та проживання (можливо, це і Ви самі);

6. Контактна інформація організації, що запрошує, а також особи, відповідальної за організацію поїздки (може співпадати з п. 2).

Запрошення для візи обов’язково має бути складено на фірмовому бланку з печаткою та всіма необхідними підписами із зазначенням дати складання, а також завірено нотаріально. Подаючи заяву на видачу шенгенської візи, Вам необхідно буде надати як копію, так і оригінал документа.

Крім того, є певні вимоги, що висуваються посольством Республіки Польща до оформлення документів. Так, в запрошенні для візи точно повинні бути вказані прізвище та ім’я запрошуваного (тобто, Ваші) відповідно до закордонним паспортом, його серія та номер, а також громадянство заявника.

І ще один важливий момент. Якщо хочете домогтися позитивного результату розгляду заяви на Вашу користь, прикладіть до запрошення контракт. Цей документ не є обов’язковим, але стане вагомим аргументом в успіху на користь потрібного Вам результату.

О программе Константин - визовый специалист

Смотрите также

Оплата визового сбора без личного присутствия

Оплата визового сбора без личного присутствия Если Вы находитесь в Польше или по какой-либо причине …

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *