Домой / Виза / Воеводское приглашение для оформления визы

Воеводское приглашение для оформления визы

Воеводское приглашение для оформления визы.  Как оформить визу по воеводскому приглашению. Виза по воеводскому приглашению оформляется в Консульстве Польши. Воеводское приглашение для оформления годовой рабочей визы.

Воєводське запрошення для оформлення візи

Є різні типи запрошень для оформлення робочої візи. Найбільшою популярністю користуються воєводські запрошення. Це пов’язано зі значними термінами, на які вона відкривається і неможливістю консульства відмовити в її відкритті.

Особливості оформлення запрошення
Робоча віза, видана на основі воєводського запрошення, відкривається на термін 360/360 (на рік). В цей час ви можете офіційно працювати в Польщі і відвідувати з туристичною метою країни шенгену, але не більше 90 днів на півріччя.

По суті, воєводське запрошення — це доказ того, що поляк запрошує вас на роботу. Його відмінність від робочого запрошення — місце реєстрації документа в Польщі. Реєстрація відбувається регіонально, за місцем проживання запрошує — в воєводському управлінні у справах іноземців. Воеводское приглашение для оформления визы

Хто може запрошувати на роботу іноземців через воєводство
Фірма, яка б вимагала в послугах, громадяни Польщі або іноземці, які легально проживають в Польщі не менше 5 років, можуть оформити таке запрошення для візи.

Досить мати необхідний рівень легального доходу і житлові умови відповідно. Роботодавець повинен довести, що може забезпечити нового працівника нормальною зарплатою, житлом і страховкою. Все це ретельно перевіряється. Запрошуюча сторона збирає всі необхідні довідки, і якщо все в порядку, то протягом 24 робочих днів запрошення потрапляє до воєводи, де засвідчується печаткою.

Якщо ви бажаєте оформити запрошення для візи, то найлегше звернутися до відповідних фірми, які надають цю послугу.

Дані для оформлення воєводського запрошення
Запрошення для візи і процедура його оформлення — це, в основному, турбота запрошуючої сторони. Запрошеному необхідно лише відправити до Польщі такі дані:

— Ім’я та прізвище;
— Імена батька і матері;
— Дата та місце народження;
— Домашня адреса.
Запрошення пересилається в Україну. Його оригінал потрібно віднести в польське консульство.

Список документів на оформлення національної польської візи
Робоча віза, оформляється через воєводське запрошення, вважається національною. Пакет документів, які потрібні для її відкриття:

— запрошення для візи завірене воєводством;
— заповнену анкету;
— дві фотографії 3,5 х4, 5 (повинно бути видно 80% обличчя);
— копії сторінок закордонного паспорта з польськими та шенгенськими візами;
— Копії українського паспорта.
Природно оформлення візи на такий тривалий термін обійдеться дорожче інших, але зате ви зможете взяти з собою поїздку різні речі, сумки, обладнання. Адже це робочий візит!

Смотрите также

Изменения в условиях страхования для визы.

Изменения в условиях страхования для Польской визы. Изменения в условиях страхования были внесены в правила …

8 комментариев

  1. Якщо дали воєводське запрошення за який термін потрібно відкрити візу

  2. Валентина

    Добрый день!есть ли в этом году зелёный коридор для студентов?какая очередь в Ивано-Франковске?

    • Константин - визовый специалист

      Здравствуйте, зеленый коридор отменили, в Ивано-Франковске около 4-5 недель очередь. Но может и раньше зарегистрируют на подачу документов, если кто то к примеру откажется от своей даты.

  3. Здраствуйте. Я гражданин узбекистана. Сколько времини займёть воеводская приглашения.

    • Константин - визовый специалист

      Здравствуйте, 2 месяца будет оформляться приглашение

  4. Александр

    Здравствуйте! У меня открыта виза на год по воевудскому приглашению ,с этих 365 дней я уже пол года я нахожусь и работаю на другой работе. Такой вопрос, я хочу поехать на пару недель домой в Украину, могу ли я обратно заехать в Польшу по другому полугодовому приглашению обратно ,так как у меня открыта воеводская
    виза от другого роботодателя у которого я изначально не работал,и которая больше всего анулирована?

    • Константин - визовый специалист

      Здравствуйте, можете попросить приглашение полугодовое у работодателя и по нему вернуться в Польшу, то что у Вас виза на год а приглашение на пол года ничего страшного, скажите что поменяли работодателя.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *