Домой / Виза / Виза в Шенген

Виза в Шенген

Виза в Шенген. Шенгенская виза, как ее правильно оформить , какие документы необходимо собрать для визы и в какие сроки можно уложиться?   Как правильно открыть шенгенскую визу, а также с чем придется столкнуться при оформлении.  Шенгенская  виза через консульство. Стандартный пакет документов для  оформления шенгенской визы.

Віза в Шенген

Про шенгенську візу чув практично кожен, проте оформляти її будуть не всі, а лише ті, хто впевнені, що вони зовсім скоро повинні будуть поїхати в Європу. Однак саме тут з’являються такі питання, як: а які переваги дає шенгенська віза, куди з нею можна поїхати і найголовніше питання як зручніше отримати шенгенську візу вчасно?

Кожен, хто збирається отримати в посольстві шенгенську візу, повинен розуміти, що її може видати тільки одна з країн, яка раніше підписала Шенгенську угоду. На даний момент в шенгенську зону входить 24 європейських держави, серед них: Норвегія, Німеччина, Австрія і Швейцарія. Виза в Шенген

Зараз набули поширення два типи шенгенської візи. Перший вид — одноразова шенгенська віза, яка дозволяє в’їхати в шенгенську зону можна буде через країну, представники якої і видали спочатку візу. Щоб в’їхати в Австрію, якщо була видана віза посольством Чехії, вам доведеться спочатку побувати в Чехії або довго пояснювати на австрийкой кордоні, чому склалася така ситуація. При цьому повернутися назад можна буде абсолютно з будь-якої країни, до того ж при перельотах між країнами, раніше ввійшли в шенгенську зону, вам не доведеться проходити спеціальний паспортний контроль.

Проте давно існують і багаторазові візи, які дозволяють відвідати країни Шенгенської угоди, але слід дотримуватися такого правила. Коли закінчиться термін дії у вашій візи, в ній повинно буде вказано кількість виїздів, плюс в’їздів в кожну країну, але число для тієї країни, яка вирішила видати візу, має бути завжди більше, ніж для інших.

При цьому відкрити додаткову візу, якщо одна вже діє, неможливо. Також всім слід пам’ятати, що при перебування в шенгенській зоні більш 90 днів, буде необхідно буде отримати особливий дозвіл на проживання. Безпосередньо в самій візі будуть зазначений термін дії візи, в які країни можна поїхати і буде стояти підпис посольства, що видала візу, країни, також зазвичай пишуть тип візи

Смотрите также

Приглашение на год от воеводы (Zezwolenie na prace)

Приглашение на год от воеводы Воеводское приглашение — это Zezwolenie na prace которое дает право …

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *