Домой / Виза / Туристическая виза в Польшу

Туристическая виза в Польшу

Туристическая виза в Польшу. Простым способом въезда в Польшу является туристическая виза. С помощью наших советов ты без проблем станешь обладателем польской туристической визы. Оформление рабочих, туристических и бизнес виз в Польшу.

Туристична віза в Польшу.

Наряду с двумя десятками других государств, Польша является участницей шенгенской зоны. Поряд з двома десятками інших держав, Польща є учасницею шенгенської зони.Зважаючи на це для її відвід увачів, тим більше в туристичних цілях, набагато більш прийнятним є отримання не національної польської, а саме шенгенської візи. А так як дружба і співпраця наших країн є досить міцними і багаторічними, польські консульства і посольства належать до числа найбільш доброзичливих серед шенгенських «колег».

Щоб оформити туристичну візу в Польщу, вам необхідно зібрати всі необхідні для цього посольством документи і заповнити online-анкету. Стосовно до останньої, коштувати мати на увазі один важливий нюанс: на її заповнення у вас є півгодини: якщо ви не встигнете заповнити всі необхідні поля за цей час, вам доведеться все починати спочатку. Наша вам порада: можна бути менш уважними до помічені помилки, але поспішити: після заповнення її можна буде виправити перед безпосередньою відправкою на перевірку. Остаточно відредаговану версію потрібно роздрукувати з bar-кодом і разом з пакетом документів надати в посольство або консульство. Туристическая виза в Польшу

Зазвичай для оформлення візи в Польщу працівникам консульств необхідно від тижня до десяти днів. Є можливість прискореного оформлення, яка, втім, вимагає додаткової оплати. В цьому випадку ви можете отримати візу не більше ніж через три дні після подачі документів.

Варто, однак, пам’ятати, що віза в Польщу сама по собі — це лише частина довгого шляху. Для безперешкодного перетину шенгенського кордону її однією може бути недостатньо. Щоб уникнути конфліктних ситуацій варто надати співробітникам підтвердження броні готелю і квитків, так само як і документ щодо вашої фінансової спроможності (польські норми вимагають наявності у вас суми за принципом: не менше 100 злотих на кожен «польський» день, але не менше 500 злотих для короткочасних поїздок).

Таким чином, для оформлення візи в Польщу від вас будуть потрібні такі документи (крім згаданої вище анкети):

— Обидва паспорта (внутрішній і закордонний);
— 2 фото розміру 3,5Х4,5 см;
— Ідентифікаційний номер;
— Документ про вашому працевлаштуванні чи навчанні;
— Підтвердження фінансової спроможності;
— Поліс медичного страхування;
— Підтвердження броні готелю.

О программе Константин - визовый специалист

Смотрите также

Изменения в условиях страхования для визы.

Изменения в условиях страхования для Польской визы. Изменения в условиях страхования были внесены в правила …

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *