Домой / Виза / Студенческая польская виза

Студенческая польская виза

Студенческая польская виза. Оформление студенческой визы в Польшу. Студенческая виза, выдаётся лицам, которые приезжают в Польшу на учёбу. Основные документы на оформление студенческой визы в Польшу.

Студентська польська віза

Віза в Польщу для студентів — це, по суті, та ж національна віза, але видана на більш тривалий термін. Нарівні з Шенгенською візою, вона дає її власнику право пересування по державам-членам зони Шенгену з єдиним обмеженням — на термін не більше 90 днів.
Подібно стандартним візами в Польщу, студентська версія оформляється за звичайною процедурою в посольстві або консульстві за місцем проживання після надання всіх необхідних для цього документів. При цьому найголовнішим умовою її отримання є наявність запрошення на навчання від польської сторони або ж будь-якого іншого документа, який може підтвердити факт вашого зарахування в польський навчальний заклад. Решта документів, в тому числі щодо ваших фінансових можливостей, подаються в звичайному порядку. Студенческая польская виза
Таким чином, крім двох основних документів, перелічених вище, для отримання студентської візи в Польщу необхідно зібрати і направити в посольство або консульство наступні документи:
• Паспорт для виїзду за кордон з таким терміном дії, що перевищує термін дії передбачуваної візи. Додатково з паспортом надаються копії першої сторінки, старих паспортів і / або віз;
• Заявка для отримання візи, яку необхідно заповнити в консульстві або посольстві згідно його інструкцій;
• Кольорове фото розміру 3,5 на 4,5 см відповідно до стандартних вимог до цього типу фотографій (досить нове, зроблене на світлому фоні і відповідно до пропорціями обличчя на зображенні);
• Внутрішній паспорт громадянина України та його копія;
• Візовий збір в установленому посольством або консульством розмірі;
• Довідка про доходи або будь-яке інше підтвердження вашої фінансової спроможності;
• Поліс медичного страхування з терміном дії понад 2 тижнів після закінчення терміну дії передбачуваної візи і торбою покриття витрат не менше 30 тисяч євро.
Крім базового списку вимог, варто звернути увагу ще на кілька моментів. По-перше, для успішного отримання студентської візи у вас не повинно бути відкрито іншої національної польської візи. По-друге, всі перераховані вище документи повинні бути досить новими і містити актуальну інформацію про їх представника. І, нарешті, у випадку з неповнолітніми обов’язковим є надання дозволу обох батьків.
Вартість оформлення документів для студентської візи в Польщу може коливатися в залежності від конкретних особливостей і нюансів, проте в даний час узгоджена вартість встановлена ​​на рівні 20 євро

О программе Константин - визовый специалист

Смотрите также

Рабочая виза в Польшу

Всего 6 шагов отделяет Вас от высокооплачиваемой работы в Европе Виза в Польшу — мы …

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *