Домой / Виза / Шопинг виза в Польшу

Шопинг виза в Польшу

Шопинг виза в Польшу. Правила как получить визу для шоппинга самостоятельно. Как получить польскую шоппинг визу — какие необходимы документы, стоимость и сроки оформления визы на закупы в Польшу. Шопинг виза — обычная краткосрочная Шенген виза типа С.

Шопінг віза в Польщу

Багатьох українців, які не були в Європі, лякає його і незрозумілий процес отримання візи, великий список документів і дорожнеча процедури. Тому шопінг віза в Польщу — вигідне рішення для бажаючих відправиться в подорож.

Польська шопінг віза доступна не всім українським громадянам.  Для її отримання потрібно бути прописаним на території областей західної частини України.

Отримати шопінг візу легше, ніж звичайну, адже вам не потрібні запрошення від роботодавців або родичів. При перетині кордону вас попросять пред’явити тільки суму, еквівалентну 100 $, щоб переконатися у вашій фінансової спроможності щось купити. Також шопінг віза в Польщу дасть вам права шенгенської візи, а значить — доступ в 30 європейських країн.

Першу шопінг візу відкривають на 7 днів з правом одного в’їзду в країну, з другої візи термін дії може складати півроку або рік, при цьому власник візи зможе перетинати кордон кілька разів. Навіть якщо ніяких великих покупок ви здійснювати не збиралися, для другої поїздки потрібно буде щось придбати і оформити фактуру — щось на зразок накладної в будь-якому магазині, причому для цієї покупки немає законом встановленого мінімуму. Шопинг виза в Польшу

Для отримання шопінг візи в Польщу потрібен такий пакет документів:

1. Заповнена від руки візова анкета.

2. Закордонний паспорт з копіями сторінок.

3. Паспорт громадянина України з копіями сторінок, де є відмітки.

4. 2 фотографії 3,5 см х 4,5 см (терміном давності не більше 6 місяців).

5. Страховка і квитанція про її оплаті.

6. Квитанція (з індивідуальним номером) підтверджує оплату послуг візового центру.

7. Довідка з місця навчання / роботи, посвідчення приватного підприємця, документи про володіння земельною ділянкою — якщо такі є.

8. Документи, що підтверджують фінансовий стан (виписка з банку про фінансові потоки на рахунку за 6 місяців — за 3 місяці для пенсіонерів та приватних підприємців, заява про спонсорство для безробітних і студентів на контракті).

9. Документи, що підтверджують забезпечене проживання.

Вартість шопінг візи в Польщу становить приблизно 60 EUR, студентам і пенсіонерам не потрібно оплачувати консульський збір, їм віза обійдеться в 20 EUR. Отримати візу ви зможете через 1-2 місяці після подачі документів.Подавати документи потрібно особисто, адже за новими правилами у візовому центрі у вас повинні взяти біометричні дані.

Смотрите также

Приглашение на год от воеводы (Zezwolenie na prace)

Приглашение на год от воеводы Воеводское приглашение — это Zezwolenie na prace которое дает право …

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *