Домой / Виза / Шенгенская виза на длительный период

Шенгенская виза на длительный период

Шенгенская виза на длительный период.  Польская шенген виза, как ее оформить, какие документы необходимо собрать для шенген визы и в какие сроки можно уложиться? Стандартный пакет документов для шенгенской  шенген визы в Польшу.

Шенгенська віза на тривалий період

Перебування українців на території Шенгену, куди входять більшу частину Західної Європи, вимагає отримання дозволу в консульському відділі посольства країни призначення. Найближчою до України шенгенської країною є Польща. Шенгенська віза, видана заявнику посольством цієї держави, має рівнозначний статус із візами інших 25 країн Шенгену.

Поняття шенгенської візи

Віза є документальним дозволом на відвідування іноземної держави. Цільове призначення поїздки впливає на видачу одного з наступних типів віз:

— А (аеропортова, що припускає транзитний переліт без права покидання транзитної зони аеропорту),

— В (транзитна, роздільна перетин кількох шенгенських країн наземним транспортом),

— С (туристична, ділова або гостьова).

Шенгенська віза С розділяється на 4 підкатегорії, що регулюють термін перебування:

— С1 (до 1 місяця)

— С2 і С3 (до трьох місяців з терміном дії 6 і 12 місяців),

— С4 (до 90 днів з терміном від 12 місяців до 5 років).
Існує можливість отримати візу тільки для одного або декількох в’їздів протягом певного періоду.

Переваги польської візи.  Шенгенская виза на длительный период.

Серед численних переваг шенгенської візи можна виділити наступні:

— можливість відвідати не тільки Польщу, а й інші європейські країни, налагодити ділові контакти, відвідати родичів;

— відпочинок не тільки на курортах Шенгену, але і країн, з якими укладено угоду про вільне переміщення (Фарерські острови, Монако, Андорра, Ватикан, Гренландія і Сан-Марино).

 

Особливості та правила користування польською візою

Для безтурботного перебування за кордоном, слід знати про основні правила користування польської шенгенською візою:

— перший в’їзд в зону Шенгену повинен бути через Польщу, а виїзд допускається з будь-якого шенгенської держави,

— термін перебування повинен відповідати кількості днів, зазначених у візі (а для багаторазової візи — сумарної кількості днів).

Максимально допустимий термін перебування за мультивізу становить 90 днів, які також є лімітом річного перебування на території Шенгену

О программе Константин - визовый специалист

Смотрите также

Смена работодателя в Польше

Смена работодателя в Польше Смена работодателя в Польше, содержание статьи: Смена работодателя по полугодовому приглашению …

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *