Домой / Виза / Шенгенская бизнес виза

Шенгенская бизнес виза

Шенгенская бизнес виза. Оформление шенген бизнес визы. Шенген бизнес виза, как ее оформить, какие документы необходимо собрать для бизнес шенген визы и в какие сроки можно уложиться? Стандартный пакет документов для шенгенской  бизнес визы в Польшу.

Шенгенська бізнес віза

Шенгенська віза видається членом Шенгенської угоди, конкретніше консульством однієї країни роздільною за допомогою її в’їжджати іноземцю в інші країни підписали договір, не оформлюючи інших віз.

Віза несе своє найменування з середини червня 1985 роки від назви села Шенген, того що розташоване поруч з Люксембургом, де був  підписаний Шенгенський договір.

У той час Люксембург головував у Раді ЄС, а дане містечко знаходиться якраз біля кордонів трьох країн — Бельгії, Франції, Німеччини, тому угода зберегло символічну назву.

Спочатку договір підписали — Франція, Бельгія, ФРН, Нідерланди, Люксембург.

Входять в зону угоди громадянам іноземних держав належить мати в наявності у себе дозвіл для проживання і паспорт. Шенгенская бизнес виза.

Вже на початку весни 1995 року, зона Шенгену розширила кордони — включивши в себе Португалію, Іспанію, а також інші країни.

На даний момент в її територію входять 15 країн — учасників. У планах прийняття до своїх лав нових членів.

Для отримання шенгенської візи та в’їзду на 3-місячний термін в країни договору необхідний комплект документів:

Закордонний паспорт і копія першої сторінки (обов’язкова умова — після закордонної поїздки паспорт резидента повинен мати юридичну силу мінімум ще 90 днів);

Кому потрібна, а також для чого знадобиться ділова (бізнес) шенгенська віза?

Щоб зробити поїздку по переговорам або нанести візит бізнес-партнеру вам знадобитися отримання саме ділової шенгенської візи.

Офіційне запрошення, вислане вашим компаньйоном на Вашу електронну адресу, спростить саму процедуру. Подібна бізнес-віза протягом всього періоду своєї дії робить правомочним численні в’їзди в країну.

Наступний набір документів зажадають від вас при отриманні бізнес-візи:

кольорові якісні, матові фото 35 х45 мм;

запрошення приймаючої сторони, яке вказує мета візиту, особа для контакту, маршрут;

закордонного паспорта, також документ, яким ви користуєтеся всередині країни;

довідка з відділу кадру про роботу;

роздрукувати виписку картки або ж зі свого рахунку;

копії документів про наявність власності;

свідоцтво про одруження (копія);

свідоцтва про народження дітей (копія)

О программе Константин - визовый специалист

Смотрите также

Смена работодателя в Польше

Смена работодателя в Польше Смена работодателя в Польше, содержание статьи: Смена работодателя по полугодовому приглашению …

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *