Домой / Виза / Шенген бизнес виза.

Шенген бизнес виза.

Шенген бизнес виза. Оформление шенген бизнес визы в Польшу. Шенген бизнес виза, как ее оформить, какие документы необходимо собрать для бизнес шенген визы и в какие сроки можно уложиться? Стандартный пакет документов для шенгенской  бизнес визы в Польшу.

Шенген бізнес віза

Якісне ведення справ і повноцінне спілкування з іноземними партнерами нереально при відсутності дозволу на перетин кордонів інших держав. Проблему легко вирішує бізнес віза в Польщу, оду з країн Європейського Союзу. Наявність даного документа робить простий і приємною будь-яку поїздку за кордон.

Згідно з конвенцією 1985-го року, певну кількість держав Західної Європи відкриває гостям цих країн доступ до вільного перетину суміжних меж. Таким чином, бізнес віза, отримана в Польському консульстві, дає можливість громадянину України безперешкодно подорожувати країнами Шенгену. Шенген бизнес виза.

Дозвіл на перебування всередині держави терміном до 90 днів протягом 6 місяців, відсутність необхідності додаткового оформлення документів на в’їзд в інші країни Євросоюзу, можливість вільного переміщення по території інших Європейських держав — тільки частина переваг, якими володіє бізнес віза.

Необхідно мати на увазі, що ЄС і Шенген — не зовсім одне й те саме. Закони держав часто терплять зміни. У зв’язку з цим, законодавство деяких країн включає ряд обмежень на перетин своїх кордонів і умови перебування всередині країни. Ще один нюанс, який необхідно відзначити — не всі країни Шенгенської угоди входять до Євросоюзу. Дані фактори вимагають додаткового уточнення інформації перед збором документів і оформленням дозволу на виїзд.

Існує, так зване правило першого в’їзду. Це означає, що бізнес віза, видана консульством Польщі, має на увазі відвідування цієї країни в першу чергу. Якщо в паспорті не буде відповідної позначки, фактично підтверджує відвідування Польщі, громадянин України ризикує отримати відмову при проходженні паспортного контролю, скажімо, в аеропорту Мадрида.

Документи, необхідні для оформлення візи: закордонний паспорт, медична страховка, довідка з місця роботи, виписка з банківського рахунку або документ, що підтверджує фінансову стабільність, оригінал квитка, 2 фотографії, анкета.

О программе Константин - визовый специалист

Смотрите также

Смена работодателя в Польше

Смена работодателя в Польше Смена работодателя в Польше, содержание статьи: Смена работодателя по полугодовому приглашению …

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *