Домой / Виза / Самостоятельное оформление визы

Самостоятельное оформление визы

Самостоятельное оформление визы. Польская виза, как ее самостоятельно оформить, какие документы необходимо собрать для визы и в какие сроки можно уложиться?  Как самостоятельно открыть визу в Польшу, а также с чем придется столкнуться при оформлении.  Шенгенская виза. Стандартный пакет документов для визы в Польшу.

Самостійне оформлення візи

В наш час, діловій людині не вистачає кордонів власної країни для ведення бізнесу, і на допомогу приходить найближча європейська країна — Польща. Ця країна надає українцям безліч можливостей і перспектив для роботи і заробітку. Але для того, щоб поїхати в Польщу,
громадянам України необхідно оформити шенгенську візу або національну польську візу.
Багато людей, через незнання, думають, що процес самостійного оформлення шенгенської візи довгий і складний, але насправді це не так.

Для самостійного оформлення візи в будь-якій області України необхідно зібрати мінімальний пакет документів, який в себе включає:

1) Запрошення або виклик від польського підприємства. Запрошення може бути двох видів: для ведення господарської діяльності на території Польщі або для роботи за наймом;
2) Анкета для подачі у візовому центрі, заповнена польською, англійською або на трансліті;
3) Страховий поліс,
оформлений в акредитованій в Польському Консульстві фірмі;
4) Закордонний паспорт (дійсний не менше ніж три місяці після закінчення передбачуваної візи, і також має не менше двох чистих сторінок);
5) Внутрішній паспорт;
6) Дві фотографії (3,5 * 4,5, 80% обличчя);

Даний пакет документів дозволить вам самостійно оформити багаторазову бізнес візу.  Самостоятельное оформление визы
Як ви помітили, все не так складно і самостійне оформлення візи дозволить вам значно економити при кожній поїздці в Європу.
Але давайте детальніше розглянемо такий документ як запрошення до Польщі або виклик.
Це один з найважливіших факторів при самостійному оформленні візи. Що дає нам цей документ і як правильно його використовувати?

— Перший вид документа — бізнес запрошення призначене для ведення господарської діяльності на території Польщі. Таке запрошення діє 2 роки і відповідно дозволяє оформити мультивізу на 2-5 років.
Але будьте уважні, цей документ є дійсним для подачі тільки один раз і в період не більше трьох місяців з моменту його оформлення.

— Другий вид виклику — робоче запрошення в Польщу для роботи за наймом. Цей документ дозволяє оформити національну польську мультивізу на той період, на який видано запрошення.

Запрошення слід оформляти тільки у перевірених партнерів. Якщо у Вас немає можливості отримати виклик з Польщі, не впадайте у відчай, ми з радістю допоможемо Вам і в найкоротші терміни доставимо запрошення від польського підприємства, яке гарантовано допоможе вам самостійно оформити багаторазову бізнес візу.

Оцініть корисність матеріалу

0%

Поставте 5 ★ і поділіться в соціальних мережах. Це допоможе розвитку даного ресурсу і додасть Вам величезний + в карму!

Рейтинг пользователей: 5 ( 1 Голоса)

Смотрите также

Как продлить шенген визу не выезжая из Польши

Продление Шенгенской и польской национальной визы без выезда из Польши Оформленная ранее виза имеет свои …

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *