Домой / Виза / Рабочая виза D

Рабочая виза D

Рабочая виза D. Как оформить рабочую визу D ? Запись, регистрация, назначить дату подачи документов в визовый центр и консульство. Работа в Польше.  Как получить рабочую  визу  D в Польшу ? Необходимые документы для получения рабочей визы D.

Робоча віза D

Громадяни України за останні кілька років стали активно виїжджати за кордон на заробітки. Особливою популярністю користуються такі країни Шенгену, як Польща, Німеччина, Австрія та Чехія. Це найчастіше пов’язано з недостатньою високою оплатою праці в багатьох галузях України, і тому найбільш часто в Польщу на заробітки їдуть не тільки бізнесмени, але і шахтарі, робітники в суднобудівній галузі, далекобійники, столяри та інші. Однак бажання добре заробити, може швидко згаснути при виникненні проблем зі збором документів для візи або взагалі при відмові в її видачі. Рабочая виза D
Сьогодні ми обговоримо отримання робочої візи d до Польщі. Даний варіант візи є одночасно і робочої і національною візою Польщі. Постанова Європейського парламенту свідчить, що робоча віза d видається заявникам, яким необхідно бути присутнім в країнах шенгенської зони на протязі шести місяців більш ніж дев’яноста днів. Тобто документ надає право працювати на території Польщі протягом 180 або 365 днів, а також безперешкодно в рамках закону подорожувати по всіх країнах входять в шенгенську зону до 180 днів.
Список документів, які необхідні для отримання робочої візи d наступний:
1.Заполненная англійською або національною мовою країни, в яку ви в’їжджаєте, анкета.
2.Цветная фотографія 3.5х4.5 сантиметрів.
— Повинна бути зроблена не пізніше 6 місяців.
— Зроблена анфас, що б ваше обличчя заповнювало 70-80% фотографії
— Якщо ви носите окуляри, повинні виконуватися наступні умови:
— незатемнену скельця окулярів
— Оправа окулярів не повинна закривати основні частини обличчя, в тому числі і ніс з очима.
— Відблиски на стеклах повинні бути відсутніми.
2. Копія закордонного паспорта з усіма персональними даними та фотокарткою, сам Закордонний паспорт.
3.Копія сторінок паспорта з минулими візами (необов’язкова, якщо це перша поїздка).
4. Увага, цим пунктом необхідно приділити особливу увагу, при його відсутності, Вам однозначно відмовлять у видачі робочої візи d! У зібраних документах обов’язково повинно бути присутнім запрошення на роботу з польської сторони!
Вартість візи 120 євро + збір, терміни оформлення документів — 2 тижні.

О программе Константин - визовый специалист

Смотрите также

Смена работодателя в Польше

Смена работодателя в Польше Смена работодателя в Польше, содержание статьи: Смена работодателя по полугодовому приглашению …

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *