Домой / Виза / Приглашение для визы в Харькове

Приглашение для визы в Харькове

Приглашение для визы в Польшу в Харькове

Как получить приглашение для визы в Харькове. Необходимые  документы для оформления приглашение для визы в Польшу. Этапы оформления приглашение для визы в Польшу в Харькове. Подготовка документов для оформления приглашение для визы в Польшу.

Цена на приглашение для визы в Харькове, страховку и анкету в Польшу, в отличии от пакетных решений в эту стоимость входят сами документы, без сопровождения и вакансии, это подойдет идеально для тех кто уже ранее был в Польше и знает тонкости пересечения границы и у него уже есть проверенный работодатель.

Приглашение в Польшу на пол годаСтраховка и анкета в ПольшуСтраховка для безвиза 90 днейОплата визового сбора без присутствия в банке
2300 грн500 грн250 грн500 грн

Запрошення для візи в Харкові

Останнім часом жителі Харкова стали все частіше відвідувати Польщу. Польща залишається улюбленим місцем українців для туризму, для підробітків за рахунок хороших умов праці і високих зарплат. Харків з кожним днем ​​розширює свою співпрацю з підприємствами в Польщі, і перед його жителями став частіше вставати питання отримання запрошення для візи.

Бізнес віза в Польщу оформляється з пакетом документів, який строго включає в себе офіційне запрошення. Такі візи, як і всі інші види віз, можуть бути одно-, дво- і багаторазовими, що видаються на 5 років, ці показники залежать від потреб і ситуації.

Розглянемо докладніше саме запрошення.

В першу чергу варто відзначити, що бізнес запрошення для візи видає або фірма, або фізична особа для свого партнера за кордоном для того, щоб партнер взяв участь в конференції, в ділових переговорах, для вирішення різних ділових питань і для налагодження ділових контактів. Приглашение для визы в Харькове

До запрошеннями для візи так само як і для самої візи пред’являється ряд вимог, що включають в себе:

1. Зареєстроване запрошення, яке додається до пакету документів, має бути виключно оригіналом.

2. Бажано надати факс з даними відправника запрошення.

3. Необхідна наявність підтвердження з готелю.

4. Якщо запрошення оформлено на старий паспорт, а заявник на бізнес візу надає новий, то необхідно показати попередній документ. Також бажано вказати внутрішній паспорт заявника.

5. Якщо запрошення робиться від юридичної особи, то його необхідно оформити на фірмовому бланку компанії. Дані, які потрібно вказати в бізнес-запрошенні: прізвище та ім’я (латинськими буквами), дата народження, громадянство, номер паспорта, мета і термін подорожі.

Термін дії бізнес візи визначається самим польським консулом в Харкові. Мінімально можливий термін — від 5 до 10 днів перебування протягом 20-30 днів (якщо віза одноразова). Максимально можливий термін — 360 днів перебування. У разі, якщо раніше Вам видавали 2 і більше річних бізнес віз, то можете сміливо просити візу на 2 роки.

Як підсумок, отримати бізнес візу в Харкові не складає труднощів. Необхідно всього лише уважно підійти до оформлення документів для подачі і до отримання запрошення для візи. Якщо запрошення враховує всі вищезгадані вимоги до нього, то воно точно не стане причиною відмови. У самому крайньому випадку, Вас можуть викликати на співбесіду в консульство для уточнення деяких деталей.

Оцініть корисність матеріалу

0%

Поставте 5 ★ і поділіться в соціальних мережах. Це допоможе розвитку даного ресурсу і додасть Вам величезний + в карму!

Рейтинг пользователей: 5 ( 1 Голоса)

Смотрите также

Как продлить шенген визу не выезжая из Польши

Продление Шенгенской и польской национальной визы без выезда из Польши Оформленная ранее виза имеет свои …

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *