Домой / Виза / Приглашение для шенгенской визы.

Приглашение для шенгенской визы.

Приглашение для шенгенской визы. Зачем нужно приглашение для оформления шенгенской визы. Приглашение для шенгенской визы,  оформление  гостевой визы: документы, шаги, страны и условия. Шенгенская виза или Европа по приглашению. Нужная информация по получению приглашения для шенгенской визы.

 

Запрошення для шенгенської візи

Щоб зробити ділову поїздку в Польщу, слід відкрити шенгенську бізнес візу, для чого потрібно підтвердити мету візиту. Таким підтвердженням служить запрошення від ділових партнерів бізнесмена, офіційно оформлене відповідним польським підприємством.

Посольство Польщі встановлює, що запрошення для візи містить такі дані:

• назва підприємства-партнера;

• прізвище, ім’я виїжджає (вони повинні збігатися з записаними в закордонному паспорті), серію і номер закордонного паспорта, підлогу, рік народження і посаду;

• громадянство запрошуваного;

• мета візиту — вказівка ​​того, що дана юридична або фізична особа займається комерційною діяльністю з польським партнером;

• тривалість закордонні;

• відомості про те, ким оплачується проїзд та проживання;

• інформацію про приймаючу сторону — адреса і телефон фірми, а також контактний телефон відповідального за організацію поїздки.  Приглашение для шенгенской визы

Запрошення для візи заповнюється на фірмовому бланку, підтверджується підписом директора із зазначенням дати. Крім обов’язкових даних, в ньому можуть бути вказані прикордонні пункти, через які громадянин має право виїжджати до Польщі. Як додаток бажаний (але необов’язковий) контракт, який є вагомим аргументом на користь відкриття візи.

Запрошення для візи, вислане з Польщі, має силу в інтервалі трьох місяців з дня отримання і використовується лише один раз. Термін дії шенгенської візи типу С, оформленої на його підставі, може коливатися від 30 днів до п’яти років з різними термінами перебування. Віза може бути одноразовою або служити для багаторазового проїзду в Польщу. Незалежно від цього, вона діє в межах періоду, зазначеного в запрошенні на візу, і не повинна його перевищувати. Зазвичай перший дозвіл на виїзд є одноразовим і короткостроковим. У разі регулярного використання віз з відмітками про це в закордонному паспорті можливе отримання довгострокової мультивізи.

О программе Константин - визовый специалист

Смотрите также

Оплата визового сбора без личного присутствия

Оплата визового сбора без личного присутствия Если Вы находитесь в Польше или по какой-либо причине …

2 комментария

  1. Таке запитання друг прислали запрошення на 90 днів візу йому не можуть відкрити так як залишилось менше чим потрібно днів він може просто виііхати по паспорту і запрошенням показавши його на кордоні і чи не буде з цим проблем

    • Константин - визовый специалист

      Доброго дня, якщо він пробув в Польщі вже 90 днів і після цього в Україні не пробув 90 днів, тоді ойго не пропустять.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *