Домой / Виза / Приглашение для оформления польской визы

Приглашение для оформления польской визы

Приглашение для оформления польской визы. Зачем нужно приглашение для оформления польской визы. Приглашение для польской визы,  оформление  гостевой визы: документы, шаги, страны и условия. Шенгенская виза или Европа по приглашению. Нужная информация по получению приглашения для шенгенской визы.

Запрошення для оформлення польської візи

Запрошення для візи в Польщу необхідно для підтвердження, що вас там чекають, що ви їдете або в гості, або працювати. Як же воно виглядає?

У ньому має бути зазначено, куди саме і до кого ви їдете. Якщо це фізична особа — там повинні бути позначені ім’я, прізвище, адресу, його контактні дані. Якщо ж це юридична особа — всі контактні дані фірми, її назва, адреса, номери телефонів. Запрошення для візи не може бути безстроковим, воно видається на термін від декількох днів до року. У ньому чітко повинно бути вказані дата в’їзду і виїзду. Приглашение для оформления польской визы
Зрозуміло, в ньому потрібні і всі ваші паспортні дані, місце прописки, а також інформація про термін дії закордонного паспорта. Буде потрібно і ваш номер телефону. Потрібні також паспортні дані обох ваших батьків.
Запрошення для візи може дати і ВНЗ. Воно дається в тому випадку, якщо ви є студентом і їдете в цей інститут на навчання.
Зробити вам запрошення в гості може ваш знайомий в Польщі, якщо він є громадянином Польщі, і може забезпечити ваше проживання в країні на весь час перебування. Але процедура збору всіх довідок дуже тривала, і іноді можна звернеться в спеціальну фірму при консульстві, яка займається видачею запрошень.
Як його оформити?
Якщо ви їдете на роботу, запрошення вам висилає та фірма, на яку ви їдете. Вона візьме на себе оформлення запрошення, від вас вимагається тільки вся необхідна інформація про себе. Фірма вишле рекомендованим листом повністю готове запрошення на вашу поштову адресу
У вас може бути і комерційне запрошення за покупками. Воно видається керівництвом великих торгових центрів.
На цьому документі повинна стояти мокра печатка торгового центру. Для такого запрошення дуже важливо, щоб в ньому вказувалося, яке саме консульство в яке ви подасте своє запрошення.
Це запрошення для візи досить короткостроково — ви можете їм скористатися лише протягом трьох місяців з моменту видачі.

Смотрите также

Как продлить шенген визу не выезжая из Польши

Как продлить шенген визу не выезжая из Польши

Продление Шенгенской и польской национальной визы без выезда из Польши Оформленная ранее виза имеет свои …