Домой / Виза / Приглашение для бизнес визы.

Приглашение для бизнес визы.

Приглашение для бизнес визы. Зачем нужно приглашение для оформления бизнес визы. Приглашение для бизнес визы, оформление: документы, шаги, страны и условия. Бизнес виза или Европа по приглашению. Нужная информация по получению приглашения для бизнес визы.

Запрошення для бізнес візи

Будь-яка поїздка в іншу країну можливо тільки при наявності шенгенської візи, в залежності від причини поїздки візи можуть відрізнятися. Розрізняють короткострокову візу і мультивізу. Представниками короткострокових віз є туристична віза, бізнес віза, гостьова і робоча.

Бізнес віза в Польщу призначена для бізнесменів, які виїжджають до Польщі вирішувати виниклі ділові питання і налагоджувати спільну діяльність з польськими підприємцями. Для отримання шенгенської візи знадобиться запрошення для візи від польської компанії.

Віза може бути відкрита на термін до 30 днів. При такому варіанті запрошення для візи забезпечує клієнт. В іншому випадку, коли запрошення для візи отримує агентство, термін перебування в Польщі може бути від одного до двох місяців. Бізнес віза в Польщу на більш тривалий період називається мультивізою. За мультивізу можливо протягом усього терміну її дії вільно відвідувати 25 країн, що входять в шенгенський союз.  Приглашение для бизнес визы.

Отримати візу можна в індивідуальному порядку, надавши комплект документів до Консульського відділу РП, або, передавши всю документацію в нашу фірму, де в період від 4 до 10 робочих днів без особистої присутності вам буде відкрита мультивіза до Польщі.

Документи, необхідні для відкриття візи в Польщу:

— два види паспорта основний і закордонний, копії їх сторінок з підписом

— три фотографії на білому або блакитному тлі

— запрошення для візи з країни або бронь в готелі з підтвердженням

— медична страховка, дійсна на всій території Шенгенської зони

— довідка з місця навчання або роботи

— виписку з банку або ін. Документи, що характеризують платоспроможність

— авіаквитки

— анкета на отримання шенгенської візи.

При поїздці з дітьми:

— свідоцтво про народження дитини з його ксерокопією

— копії сторінки з підписом в паспортах батьків

— дозвіл на вивезення дитини від другого батька, завірене у нотаріуса.

О программе Константин - визовый специалист

Смотрите также

Смена работодателя в Польше

Смена работодателя в Польше Смена работодателя в Польше, содержание статьи: Смена работодателя по полугодовому приглашению …

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *