Домой / Виза / Получение визы в Польшу

Получение визы в Польшу

Получение визы в Польшу. Оформление  польской визы. Польская шенген виза, как ее оформить, какие документы необходимо собрать для шенген визы и в какие сроки можно уложиться? Стандартный пакет документов для шенгенской  шенген визы в Польшу.

Отримання візи в Польщу

Вихідні, разом з радісним і піднесеним настроєм, змушують нас мимоволі задуматися про можливості відкрити для себе нові і цікаві країни, поєднавши приємне проведення часу, з можливістю розширити наш кругозір і придбати нові знання. Але ось питання, куди ж відправитися? Кудись ближче, до Європи? Або подалі, ближче до екзотики? Але ось що робити, якщо не хочеться проводити безліч дорогоцінних годин в польоті, але при цьому немає бажання вирушати в набриднути Францію чи Німеччину?
У такому випадку, можливо вам слід звернути свій погляд на країни колишнього соціалістичного табору, впевнено посіли своє місце в ЄС? Наприклад в Польщу? Будучи одним з найбільших держав ЄС, Польща при цьому є маловідомою багатьом жителям колишнього СРСР, що однак тільки додає приводу подумати про отримання візи в Польщу. Получение визы в Польшу.

Для тих, хто всерйоз задумався про відправку до Польщі, приготовлена ​​друга частина цієї статті, в якій буде розказано про те, як отримати візу до Польщі і які документи вам для цього знадобляться?

В першу чергу, для отримання візи в Польщу, вам необхідно відправитися на офіційний сайт консульства Польщі (який має російську мовну версію, в тому числі), вибрати свою країну і представництво в місті, в якому ви збираєтеся подавати документи і перейти до заповнення анкети. При цьому, вказуючи бажану дату подачі документів, не забудьте залишити собі кілька зайвих днів, оскільки розгляд вашої заявки може зайняти час.

Анкету необхідно заповнювати латиницею, питання в ній досить прості і труднощів у вас виникнути не повинно. Після того як все буде зроблено, роздрукуйте анкету і вирушайте збирати документи. Список документів теж не відрізняється нічим особливим. В першу чергу це документ, що підтверджує вашу платоспроможність (Виписка з рахунку в банку або довідка про зарплату, з поточного місця роботи), копії ваших квитків, підтвердження про бронювання готелю, медичну страховку (отриману у акредитованій страховій компанії), копію всіх значущих сторінок паспорта, а також, за наявності, копії виданих раніше Шенгенських віз.

Після того, як ви заповните і повинні надрукувати вашу заяву і зберете всі необхідні документи, вам необхідно відправитися в консульство Польщі, здати документи і оплату консульського збору і відправитися очікувати дати (зазначеної на квитанції про сплату консульського збору). На завершення всього залишиться тільки дочекатися зазначеної дати, відправитися в посольство, отримати свій паспорт в с візою до Польщі і чекати дати відправлення. Це все. Виза в Польшу

Як бачите в отриманні візи в Польщу немає абсолютно нічого складного, тому якщо у вас є бажання відправитися туди, дійте сміливо — приступайте прямо зараз!

О программе Константин - визовый специалист

Смотрите также

Оплата визового сбора без личного присутствия

Оплата визового сбора без личного присутствия Если Вы находитесь в Польше или по какой-либо причине …

10 комментариев

  1. Сніжана

    Доброго дня. Скажіть будь-ласка . якщо оператори візового центру уже зробили деактивацію проплати… Я можу робити наступну проплату на робочу візу?

    • Константин - визовый специалист

      Доброго дня, на цей же номер телефона не можно, лише після подачі на візу.

  2. Александр

    Добрый вечер
    Кассир в отделении неправильно ввел мой номер телефона, поменяла две цыфры местами. Я ей лично написал большими цыфрами и отдал ей номер телефона.
    Когда для проверки очереди на сайте, одел очки и увидел 78 вместо 87
    Как мне быть?

    • Константин - визовый специалист

      Здравствуйте, позвоните в визовый центр, там помогут разобраться с этой проблемой.

  3. Добрий день. Я .був за кордоном по безвізу 90 днів , як турист . Приїхав на Україну був місяць дома,то чи можу я їхати знову ж таки по безвізу ,як турист ?

    • Константин - визовый специалист

      Доброго дня, можете їхати як турист лише після того як пройде 90 днів з моменту поверненя в Україну.

  4. Добрий день! чи можна впольщі відновити українській внутрішній паспорт???

    • Константин - визовый специалист

      Доброго дня, це не можливо, лише можно тимчасову посвідку взяти для виїзду якщо потрібно.

  5. Александр

    Здравствуйте, у меня вопрос, приглашение от 2018.04.22по 17.10.2018 на рабочую визу подавать 20.06!! Паспорт биометрия! Я смогу пересечь границу? Не будет проблем с приглашением по срокам? И сколько нужно денег с собой для безвиз,если можно по точнее!! Спасибо

    • Константин - визовый специалист

      Здравствуйте, проблем не будет если работодатель не аннулирует приглашение, для безвиза нужно 150 злотых на сутки пребывания.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *