Домой / Виза / Получение польской шенгенской визы

Получение польской шенгенской визы

Получение польской шенгенской визы. Оформление  польской шенгенской визы. Польская шенген виза, как ее оформить, какие документы необходимо собрать для шенген визы и в какие сроки можно уложиться? Стандартный пакет документов для шенгенской  шенген визы в Польшу.

Отримання польської шенгенської візи

Шенгенська віза — одна з найпопулярніших віз видаються у всіх наявних консульствах європейських країн в Україні. Але перш ніж обговорювати правила подачі документів і ціни, хотілося б уточнити одне важливе обмеження, зване — правилом першого в’їзду. Тобто заявник, який отримав шенгенську візу, наприклад, в польському посольстві зобов’язується здійснити в’їзд в шенгенську зону тільки через кордон Польщі.

Після ви можете вільно їхати в усі 27 країн підписали дану угоду:

1. Німеччина
2. Франція
3. Люксембург
4. Нідерланди
5. Бельгія
6. Угорщина
7. Австрія
8. Греція
9. Іспанія
10. Ісландія
11. Данія
12. Латвія
13. Італія
14. Литва
15. Естонія
16. Мальта
17. Польщі
18. Словенія
19. Фінляндія
20. Португалія
21. Словаччина
22. Швеція
23. Чехія
24. Ліхтенштейн
25. Швейцарія
26. Ісландія
27. Норвегія

Країни з 1 по 23 включно так само входять в Євросоюз, а останні 4 хоч і не є членами даного блоку, але повноправно присутні в шенгенській угоді, що дозволяє власникові шенгенської візи заїхати і в ці країни.
Для отримання візи ви повинні мати такі «паперу»:
1. Візова анкета, заповнена англійською або національною мовою країни візу якої ви збираєтеся отримати. При заповненні російською, слова записуються латинським алфавітом. Получение польской шенгенской визы.
2. Фотографія 3.5х4.5, що відповідає наступним критеріям:
— Виготовлена ​​пізніше 6 місяців з дня подачі документів.
— Особа має розташовуватися анфас на світлому фоні і заповнювати 70% -80% фото.
— Заявник повинен мати фото без головного убору, якщо ж це національний головний убір, то тіні не повинні спотворювати зображення особи.
— Якщо осіб, які носять окуляри, то скла в них не повинні бути затемнені, оправа не повинна закривати основні риси обличчя.
3. Закордонний паспорт, а так само копії сторінок цього паспорта з персональними даними.
4. Документи, що підтверджують фінансову незалежність.
5. Довідка з місця праці. Для приватних підприємців — свідоцтво про реєстрацію фіз. або юр. особи. Так само документ ІПН — підтверджує, що ви перебуваєте на обліку в податковому органі.
6. Копії сторінок паспорта з минулими візами.
7. Медична страховка.
Що стосується вартості то шенгенська віза на 14/21/180 або 360 стоять 230/500/450 євро відповідно. У цю ціну вже входить консульський збір рівний 35 євро. Шенгенская виза

Оцініть корисність матеріалу

0%

Поставте 5 ★ і поділіться в соціальних мережах. Це допоможе розвитку даного ресурсу і додасть Вам величезний + в карму!

Рейтинг пользователей: 5 ( 1 Голоса)

Смотрите также

Как продлить шенген визу не выезжая из Польши

Продление Шенгенской и польской национальной визы без выезда из Польши Оформленная ранее виза имеет свои …

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *