Домой / Виза / Польская виза для ведения бизнеса

Польская виза для ведения бизнеса

Польская виза для ведения бизнеса. Оформление польской бизнес визы. Польская бизнес виза, как ее оформить, какие документы необходимо собрать для бизнес визы и в какие сроки можно уложиться? Стандартный пакет документов для шенгенской  бизнес визы в Польшу.

Польська віза для ведення бізнесу

Багато компаній, що ведуть підприємницьку діяльність на Західній Україні, співпрацюють з компаніями знаходяться на території Польщі. Для укладення договорів, контрактів, представникам фірм необхідно проводити ділові зустрічі. Для проведення ділової зустрічі на території Польщі представникам українських фірм необхідно отримати польську візу. Для отримання візи необхідно звернутися в консульства Польщі, яке знаходиться в найближчому, від географічного розташування організації, населеному пункті. У консульстві, для оформлення польської візи, потрібно заповнити та надати ряд необхідних формулярів і документів:

1. Заповнити опитну анкету. В анкеті вказується ім’я та прізвище, співробітника фірми, який відправляється за кордон, латинськими буквами.

2. Надати діючий закордонний паспорт.

3. Надати дві кольорові фотографії (з голови до плечей) з розміром 3,5 см Х 4,5 см. Фото не повинно перевищувати шести місяців давності.

4. Надати копію всіх сторінок національного паспорта.

5. Надати копію документа про реєстрацію шлюбу.

6. Заповнити угоду, призначене для візового центру.

7. Надати копію ідентифікаційного коду.

8. Оригінал пенсійного посвідчення, якщо таке є. Польская виза для ведения бизнеса.

Під час оформлення польської візи слід враховувати, що:

1. Консульство Польщі має право відмовити в наданні візи.

2. Співробітники консульства мають право вимагати, необхідні їм, додаткові документи.

3. Термін дії закордонного паспорта повинен бути більше терміну дії польської візи мінімум на три місяці.

4. Всі копії документів, що надаються робляться в справжню величину в форматі «А-4».

Для якнайшвидшого оформлення візи, можна звернутися до організацій, що надають послуги з оформлення віз в країни Європи, Азії, Америки.

О программе Константин - визовый специалист

Смотрите также

Рабочая виза в Польшу

Всего 6 шагов отделяет Вас от высокооплачиваемой работы в Европе Виза в Польшу — мы …

6 комментариев

  1. Доброго дня!
    у мене національна віза типу D від 15.12.17р по 14.11.18р. на 151 день. Вперше перетнула кордон 25.02.18р.
    Чи можна відкрити нову візу до 14.11.18р ?
    дякую

    • Константин - визовый специалист

      Доброго дня, треба використати 151 днень візи, потом можете зразу відкривати нову візу.

  2. Здраствуйте,подскажыте пожалуста у меня есть паспорт беометрический,страховка рабочая на год,приглашение на пол года то есть освидчення.Могу я уехать в Польшу без получение визы на 3 месяца и можна показывать эти документы на границе ссылаясь на них?

    • Константин - визовый специалист

      Здравствуйте, по правилам это не запрещено, но пограничники бывают специально не пускают по таким документам, ссылаясь на то что это документы для визы и нужно открывать визу. Я рекомендую ехать как турист или попросить приглашение на 3 месяца.

  3. Виктория

    Здравствуйте. Виза открыта с 17.01.18, в Польше с 1.02.18. заканчивается виза 26.06.18г.Могу ли я открыть визу с 1.08.18 на 180 дней? Заранее спасибо

    • Константин - визовый специалист

      Здравствуйте, если визу открывали по приглашению старого образца, 2017 года, тогда можно, если же по новому образцу тогда нельзя, нужно ждать визовый коридор.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *