Домой / Виза / Открыть визу теперь просто

Открыть визу теперь просто

Открыть визу теперь просто. Виза и работа в Польше. Польская шенген виза, как ее оформить, какие документы необходимо собрать для шенген визы и в какие сроки можно уложиться? Стандартный пакет документов для шенгенской  шенген визы в Польшу.

Відкрити візу тепер просто

Сьогодні Республіка Польща дуже приваблює туристів. Багато хто прагне туди за покупками, деякі для відпочинку та туризму. Але в будь-якому випадку з якою метою ви б туди не їхали, вам знадобитися польська віза. Виза в Польшу

Візу для короткострокового перебування, що дозволяє перебувати в Польщі не більше ніж 90 днів за 6 місяців, рекомендується оформляти заздалегідь. Фахівці рекомендують зайнятися цим питанням приблизно за тиждень до запланованої поїздки.

Отже, якщо ви вирішили отримати одноразову польську візу, то є кілька варіантів. Найскладніший з них — це самостійне оформлення і подача документів. Але якщо у вас немає досвіду, то краще звернутися до фахівців, тому що це може затягнутися на невизначений час. А ось якщо за справу візьмуться професіонали, то процес піде набагато швидше. Є кілька варіантів отримання одноразової польської візи: з особистої подачею документів і без особистої присутності. Польская шенген виза

Зазвичай отримання шенгену без особистої подачі, в цьому випадку термін перебування не може перевищувати 21 день, то потрібно буде надати мінімальний пакет. При особистій подачі також потрібно мінімум документів, однак, враховуйте, що термін перебування обмежений 10 днями. В обох випадках необхідно надати дійсний паспорт, 1 фотографію і довідку про доходи за останні 3 місяці. Але врахуйте, коли будете особисто подавати документи на отримання польської візи, то ви маєте право, після поїздки подавати заяву на відкриття багаторазової візи. Процес отримання одноразової шенгенської польської візи триватиме не більше 7 днів з дня подачі всіх документів.

Коли у вас вже є разовий виїзд, можна отримувати багаторазову візу. Вона дає можливість їздити в усі країни Шенгенської угоди. Не потрібно забувати, що і такий дозвіл має обмеження за кількістю днів, а видадуть вам її тільки тоді, якщо в паспорті стоїть польська віза, а останнім перебування в Польщі зафіксовано не більше 3 місяців назад.

Багаторазову візу видають максимум на рік. Вона передбачає 90-денне перебування протягом півроку або 180-денний — протягом року. Відкриття такої візи займає близько 2 тижнів: близько 4 днів на організацію запрошення і підготовку інших документів, а ще від 6 до 10 днів очікування рішення в посольстві.

Багаторазову польську візу видають працюючим або тим, хто займається підприємницькою діяльністю. В інших випадках потрібно надати виписку з рахунку або зробити Travel Chek на деяку суму.

О программе Константин - визовый специалист

Смотрите также

Оплата визового сбора без личного присутствия

Оплата визового сбора без личного присутствия Если Вы находитесь в Польше или по какой-либо причине …

10 комментариев

  1. Олексій

    Добого дня, Підскажіть будьласка, я мав першу візу до Польщі MULT- D з17. 07.17 по 22.11.17 на 129 днів, коли можна їхати знову по візі до Польщі. Дякую

  2. Александр

    Доброго времени суток..планируем с семьёй поехать в гости к друзьям в Польшу.. Затем они предлагают зделать приглашение на роботу на пол года .едим по биометрии визы нет ..законно ли это.? И не будет ли проблем потом не поставят ли нам депортацию … ? И пробыв легально пол года можно ли через месяц ехать еще раз на пол года?

    • Константин - визовый специалист

      Здравствуйте, Вы можете легально по безвизу работать в Польше только 90 дней, по приезду можете открыть визу на пол года или год и тогда ехать на больший срок.

  3. Надежда

    Здравствуйте ! Я открывала визу по приглашению от агенства. Но так как у них нет подходящих вакансий ,я буду делать приглашение от другого агенства.Виза открывалась по первому приглашению. Не будет ли мне отказа Во втором приглашении ? И не отразится ли это при пересечении границы ?

    • Константин - визовый специалист

      Здравствуйте, проблем не будет, попросите приглашение у того работодателя к которому будите ехать, с этим приглашением и пересекайте границу, повторно визу не нужно открывать.

  4. Здравствуйте, если я заехала по безвизу с открытой визой Д 180/360( остался 1 месяц коридора), то работать легально нельзя?

    • Константин - визовый специалист

      Здравствуйте, можно работать, но нужно другое приглашение.

  5. Добрый день, интересует такой вопрос,мне пришло приглашение от работодателя но на нем нету печати,в визовом центре сказали что оно не правильное и визу мне не дадут по нем, я созвонился с представителем в Польше они сказали что там цифровая подпись и печать но в визовом центре все равно сказали что бы была мокрая печать но фирма работодателя их уже не ставит. Что посоветуете по этому поводу?

    • Константин - визовый специалист

      Добрый день, обратитесь на прямую в консульство за разъяснениями.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *