Домой / Виза / Открыть рабочую визу в Кировограде

Открыть рабочую визу в Кировограде

Открыть рабочую визу в Кировограде. Рабочие и шенген визы в Польшу. Как получить рабочую визу в Кировограде. Необходимые  документы для оформления  рабочей визы в Польшу. Этапы оформления рабочей визы в Польшу в Кировограде. Подготовка документов для оформления визы в Польшу.

Відкрити робочу візу в Кіровограді.

Сьогодні досить багато українців, які проживають в місті Кіровоград, цікавляться тим, яким чином оформлюється робоча віза в Польщу. Вони просто змушені шукати гідні доходи в найближчих сусідніх країнах, не маючи високооплачуваної роботи у власній країні. Так як Польща входить в зону Шенгену, то для в’їзду на її територію потрібні спеціальні документи.

Бажаючи отримати роботу в даній країні на легальних підставах, буде потрібно особлива робоча віза, оформити яку жителям Кіровограда допоможе наше агентство. Термін її дії, необхідний пакет документів і вартість залежить від індивідуальних планів кожної людини. Рабочая виза в Кировограде

Різновиди робочої візи в Польщу для жителів Кіровограда
Віза часто видається на підставі офіційного запрошення від роботодавця. Вона може бути двох класів: D і С. Перший варіант дає дозвіл на роботу лише на території Польщі, в той час як другий варіант передбачає можливість пересування по будь-яким країнам, що входять в Шенген, але в’їзд в них повинен бути виключно через Польщу. Робоча віза, що отримується в Кіровограді, дасть вам можливість перебувати за кордоном півроку один раз за рік. Національна віза, отримана на запрошення працедавця, надасть вам аналогічні можливості, але тільки на більш короткий термін, до 3-х місяців. Открыть рабочую визу в Кировограде

Отримати будь-яку з цих віз сьогодні можна досить легко і оперативно. В середньому це 7-14 днів. Від 3 до 5 днів потрібно для отримання офіційного запрошення від роботодавця. Решту часу (4-8 днів) — це оформлення в консульстві. Щоб мати можливість перебувати в Польщі цілий рік, буде потрібно запрошення від воєводи. На її оформлення може піти близько місяця. Зверніть увагу, навіть якщо певний воєводство дасть вам дозвіл на дворічне перебування на його території, то віза все одно буде активною лише 360 днів.

І останнє, що слід знати: віза дає вам можливість перетинати кордон не більше 5-6 разів з самої Польщею. В іншому випадку існує ймовірність отримати відмову при оформленні в’їзних документів в майбутньому.

Смотрите также

Приглашение на год от воеводы (Zezwolenie na prace)

Приглашение на год от воеводы Воеводское приглашение — это Zezwolenie na prace которое дает право …

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *