Домой / Виза / Оформление визы в Польшу

Оформление визы в Польшу

Оформление визы в Польшу. Оформление  польской шенгенской визы. Польская шенген виза, как ее оформить, какие документы необходимо собрать для шенген визы и в какие сроки можно уложиться? Стандартный пакет документов для шенгенской  шенген визы в Польшу.

Оформлення візи в Польщу

Для громадян України, які збираються відвідати Польщу необхідно отримати шенгенську візу країни в’їзду, що діє на території інших держав Шенгену. Через часті звернень до консульського відділу Польщі громадян України і прикордонного стану цих двох держав Польща спростила отримання візи для України. Тому для в’їзду в інші країни шенгенської угоди вигідно передавати документи на візу в Польщу. Однак перший в’їзд за отриманою візою слід здійснювати в даному випадку саме з території Польщі, а загальна кількість днів перебування там не повинно бути менше, ніж на території планованих для відвідування країн шенгенської угоди.  Оформление визы в Польшу

Список документів для візи в Польщу:

що діє не менше трьох місяців закордонний паспорт з 2 порожніми сторінками
заповнена і роздрукована анкета на сайті консульства Польщі
2 фото 35 * 45 мм
медична страховка, що покриває весь термін подорожі
оплачене бронювання готелю (30% заставу або повна оплата) з факсимільний, підтвердженням з готелю і прізвищами всіх постояльців або запрошення приймаючої сторони в Польщі з зобов’язаннями розміщення і оплати витрат заявника

Після спрощення в’їзду для консульства Польщі необов’язкові такі документи як довідка з роботи, стан банківських рахунків, підтвердження матеріальної забезпеченості та копія трудової книжки.

Віза в Польщу з одноразовим в’їздом і конкретним проміжком знаходження там видається найчастіше туристам за вказаними датами в страховці або броні готелю і передбачає виїзд з Польщі після закінчення дії шенгенської візи. В’їжджати в інші країни Шенгену можна, але з території Польщі. Недотримання правил може призвести до подальшого відмови у в’їзді до Польщі. Виза в Польшу

Віза в Польщу з багаторазовим в’їздом припускає знаходження там від 90 до 180 днів, спираючись на терміни візи (півроку або рік). При кожному наступному в’їзді в країну ніяких документів окрім діючої шенгенської візи не потрібно.

О программе Константин - визовый специалист

Смотрите также

Оплата визового сбора без личного присутствия

Оплата визового сбора без личного присутствия Если Вы находитесь в Польше или по какой-либо причине …

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *