Домой / Виза / Оформить бизнес визу в Киеве

Оформить бизнес визу в Киеве

Оформить бизнес визу в Киеве. Рабочие и бизнес визы в Польшу. Как получить бизнес визу в Киеве. Необходимые  документы для оформления  бизнес визы в Польшу. Этапы оформления бизнес визы в Польшу в Киеве. Подготовка документов для оформления визы в Польшу.

Оформити бізнес візу в Києві

Отримання бізнес віз на сьогоднішній день стало досить поширеним явищем. Ділові зв’язки між країнами збільшуються, а разом з тим і необхідність особистих бізнес-переговорів. Так, наприклад, для українців найчастіше потрібна бізнес віза в Польщу, яку можна оформити в Києві. Про всі особливості даного процесу читайте далі.

Специфіка бізнес віз до Польщі для жителів України
Тим, хто бажає з України по роботі поїхати в Польщу, слід пам’ятати 3 головні особливості цього процесу:

1. На руках у вас повинно знаходитися офіційне запрошення від польської компанії або організації, до якої ви збираєтеся їхати.
2. Якщо віза робиться в перший раз, то доведеться здати біометричні дані, а саме — відбитки пальців. Одного разу залишивши свої відбитки пальців, ви можете не турбуватися про це протягом наступних 5 років. Жителі України можуть пройти цю процедуру тільки в Києві. Зробити це в іншому місці, крім Києва, поки не представляється можливим.
3. Оформлення візи — не безкоштовний процес. Даний тип візи в різних туристичних агентствах може обійтися вам в 150 — 500 євро, в залежності від бажаної візи і запитів компанії.
Візи можуть видаватися на одноразове відвідання країни або на багаторазове — мультивіза. Перед оформленням вам слід уточнити частоту відвідувань, щоб зробити правильний вибір. Оформить бизнес визу в Киеве

Документи для бізнес візи в Польщу
Крім запрошення від компанії, слід зібрати і основний пакет документів, що містить в собі:

— Закордонний паспорт.
— Свідоцтво про шлюб або розлучення, якщо такі присутні, а ще їх копія.
— 2 фотокартки паспортного типу: 3.5х4.5см.
— Копія діючого всередині країни паспорта.
— Страховий поліс, який знадобиться на час поїздки. Він повинен покривати близько 50000 євро.
— Довідка, що підтверджує, що ви дійсно співробітник тієї чи іншої фірми.
— Виписка з банку. Потрібно як документ, що підтверджує вашу платоспроможність.
— Візова анкета, яку в деяких випадках разом з вами заповнює працівник турфірми.
Зібраний пакет документів відправляється на розгляд, де може перебувати 7 — 30 днів. Зазвичай дана процедура відбувається в Києві.

Смотрите также

Приглашение на год от воеводы (Zezwolenie na prace)

Приглашение на год от воеводы Воеводское приглашение — это Zezwolenie na prace которое дает право …

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *