Домой / Виза / Оформить бизнес визу в Днепре

Оформить бизнес визу в Днепре

Оформить бизнес визу в Днепре. Рабочие и шенген визы в Польшу. Как получить рабочую визу в Днепре. Необходимые  документы для оформления бизнес визы в Польшу. Этапы оформления  бизнес визы в Польшу в Днепре. Подготовка документов для оформления бизнес визы в Польшу.

Оформити бізнес візу в Дніпрі.

При оформленні бізнес візи в Польщу в Дніпрі в першу чергу необхідно розподілити терміни виконання кожного з вимог країни. Запланував поїздку в сусідню країну, варто виділити як мінімум два тижні, для оформлення всіх документів. Для початку необхідно вибрати в Польщі досить надійного партнера, на якого можна покластися. Його функція полягатиме у складанні запрошення, на основі якого посольство може видати власне візу. Так як від цього документа залежить результат усього процесу і сама бізнес віза, підбір партнера варто здійснювати гранично уважно і обережно. Основною вимогою до цього запрошення є те, що воно має надійти в консульство в єдиному оригінальному примірнику.  Оформить бизнес визу в Днепре

Другим кроком оформлення бізнес візи в Польщу в Дніпрі є подача документів в консульство. Так як існують певні періоди, коли бажаючих отримати візу занадто багато, слід заздалегідь визначитися з датою, на яку можна здійснити запис. Це можна зробити як по мережі інтернет, так і по мобільному зв’язку. Бизнес виза в Днепре

Крім самого запрошення, слід зібрати і повний пакет інших документів, які дозволять оформити бізнес-візу в Польщу. Серед них:
— Спеціальна анкета, яку слід заповнити англійською або польською мовами;
— страховка, яка зможе повністю покрити перебування на території Польщі;
— закордонний паспорт;
— фотографія 3,5 * 4,5 см, на якій більш ніж 80% особи має перебувати на білому тлі;
— довідка, взята на за місцем роботи, це якщо документація подається не за місцем проживання.

Приклади заповнення анкети в місті Дніпро є в інтернеті або ж можна провести консультацію з співробітниками візового центру. Довідка з місця роботи обов’язково повинна мати мокру печатку компанії, крім того, що оформлена вона повинна бути на фірмовому бланку. До страховці теж є певні вимоги:
— Компанія, яка її видає, повинна бути акредитованою польським Консульством;
— документ повинен мати юридичну силу на всій території Європи;
— загальне покриття страховки має бути не менше 30 тис. Євро;
— покриття в разі нещасного випадку має перевищувати 6 000 гривень.

Після оплати двох внесків, які становлять 20 євро за послуги і 35 євро в якості консульського збору, можна через деякий час забрати з центру в Дніпрі діючу бізнес візу. З нею можна буде без проблем перетнути україно-польський кордон.

Смотрите также

Срочная рабочая виза в Польшу

Срочная рабочая виза в Польшу Польша стала одной из самых привлекательных стран для трудоустройства украинцев. …

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *