Домой / Виза / Оформить бизнес визу по упрощенной процедуре

Оформить бизнес визу по упрощенной процедуре

Оформить бизнес визу по упрощенной процедуре. Регистрация на бизнес визу в Польшу по упрощенной процедуре. Запись, регистрация, назначить дату подачи документов в визовый центр и консульство. Регистрация на бизнес визу по упрощенной процедуре. Как получить бизнес визу в Польшу?

Оформити бізнес візу за спрощеною процедурою

У разі необхідності службової поїздки в Республіку Польщу потрібно подати документи на короткострокову бізнес візу, яка дозволяє перебувати на самій території Польщі, а також в країнах Шенгенської угоди на термін до дев’яносто днів протягом півроку. Потрібно звертатися до консульської установи з відповідною заявою та обов’язково в спеціалізований Пункт Прийому Візових Анкет через спеціалізовану форму на сайті. В цьому випадку заповнюється візовий формуляр і проводиться реєстрація. Примітно, що незареєстровані заяви до розгляду не приймаються.

При настанні дати подачі документів, а в зв’язку з величезною кількістю розглянутих заяв ця дата може бути зміщена на два тижні, необхідно подати певний пакет документів.

Основні документи для отримання бізнес візи:

— візовий формуляр з уже вклеєною фотографією. Він повинен бути заповнений латинськими літерами і підписаний заявником;

— фото 3,5 * 4,5, контрастне і чітке, зроблене на білому фоні і зроблене не пізніше, ніж 6 місяців до здачі документів;

— проїзний документ (закордонний паспорт) + копія 1-ої сторінки, який дійсним ще три місяці з моменту закінчення отриманої візи;

— ксерокопія паспорта громадянина України + сам паспорт;

— страховка, що діє в країнах Європейського Союзу з покриттям певної суми, а також чек, який підтверджує її покупку;

— документи, які визначають або підтверджують мету поїздки. Для ділової поїздки це може бути письмове підтвердження або запит приймаючої підприємства або організації, з зазначенням всіх її реквізитів в такому запиті;

— в разі якщо заявник подає документи не за місцем реєстрації може знадобитися довідка, яка видається з місця роботи.  Оформить бизнес визу по упрощенной процедуре

Щоб отримати бізнес візу обов’язково необхідно буде сплатити консульський збір.

Документи можна подавати вже за три місяці з дати планованої поїздки, термін розгляду заяви триває 6 робочих днів. Консульський відділ може зажадати з заявника надати додаткові документи або запросити на співбесіду на свій розсуд.

Польська бізнес віза передбачає обов’язковий в’їзд на територію Шенген через Польщу, виїзд в цьому випадку може бути через будь-яку країну.

О программе Константин - визовый специалист

Смотрите также

Рабочая виза в Польшу

Всего 6 шагов отделяет Вас от высокооплачиваемой работы в Европе Виза в Польшу — мы …

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *