Домой / Виза / Необходимые документы для оформления польской визы

Необходимые документы для оформления польской визы

Необходимые документы для оформления польской визы. Список документов для визы в Польшу. Виза в Польшу (польская виза), оформить визу в Польшу, польская  шенгенская виза. Список документов для получения визы в консульстве Польши. Какие документы  необходимы  для оформления шенгенской визы в Польшу.

Необхідні документи для оформлення польської візи

Коли говорять про робочу польської візи, іноді мають на увазі службову. Але ці візи мають різні повноваження і різні підстави для оформлення. Саме тому важливо чітко їх розмежувати і зрозуміти, потрібно відкрити.

Службова віза
Це — шенгенська віза в Польщу типу С04, тобто — короткострокова. Дану візу оформляють у разі, якщо передбачається короткочасне перебування на території Польщі з робочим візитом, але без права здійснювати професійну діяльність. Така віза відкривається для підписання контракту, обмін досвідом і т. П.  Необходимые документы для оформления польской визы

Для оформлення цього типу візи необхідно підготувати наступні документи:

— анкета на службову польську візу, заповнена латинськими літерами;
— дві фотографії 3,5х4,5 см;
— паспорт громадянина України;
— закордонний паспорт, виданий не більше 10 років тому і дійсний протягом 90 діб після закінчення дії візи;
— страховий медичний поліс, при цьому сума покриття повинна становити від 50000 євро на людину;
— квитанція про оплату медичної страховки;
— оригінал запрошення від приймаючої сторони на офіційному бланку підприємства або спільноти;
— письмове свідоцтво роботодавця про те, що такий співробітник дійсно є, і він їде у відрядження до Польщі, з обов’язковим зазначенням посади та мети відрядження;
— фінансові гарантії — спонсорську поручительство або виписка з особистого банківського рахунку, що підтверджує наявність суми, достатньої для проживання.
Робоча віза
Це польська віза типу D. Вона оформляється, якщо планується тривале перебування (в межах 6 місяців протягом 1 року) в Польщі з обов’язковим працевлаштуванням.

Тут комплект документів дещо відрізняється:

— анкета на робочу польську візу, заповнена латинськими літерами;
— дві фотографії 3,5х4,5 см;
— паспорт громадянина України;
— закордонний паспорт, виданий не більше 10 років тому і дійсний протягом 90 діб після закінчення дії візи;
— страховий медичний поліс, при цьому сума покриття повинна становити від 50000 євро на людину;
— квитанція про оплату медичної страховки;
— запрошення на роботу, написане польським працедавцем на офіційному бланку з підписом і печаткою, завірений в управлінні праці.
Важливо пам’ятати, що польська віза (робоча або службова) не є гарантією перетину кордону — остаточне рішення приймає митна служба.

О программе Константин - визовый специалист

Смотрите также

Рабочая виза в Польшу

Всего 6 шагов отделяет Вас от высокооплачиваемой работы в Европе Виза в Польшу — мы …

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *