Домой / Виза / Необходимые документы для оформления бизнес визы

Необходимые документы для оформления бизнес визы

Необходимые документы для оформления бизнес визы. Список документов для визы Польши. Для бизнес визы в Польшу важно составить полный пакет документов. Бизнес виза в Польшу или деловая виза категории С04

Необхідні документи для оформлення бізнес візи

Коли має бути поїздка в Польщу, яка пов’язана з укладанням контрактів, пошуком партнерів і налагодженням ділових відносин, попередньо потрібно отримати бізнес візу. Вона буде виступати в якості дозволу на в’їзд. Віза може оформлятися на одноразове відвідування, якщо Вам мають бути часті візити до Польщі, то оптимальним вибором стане багаторазова віза.

Процедура оформлення

Оформити бізнес візу в посольстві Польщі досить просто, цей процес займає не більше 5 днів. Важливо розуміти, що умови, які будуть поставлені польським консульством перед кожним громадянином України, можуть значно відрізнятися. Саме тому не потрібно повністю покладатися на досвід знайомих.  Документы для бизнес визы

Необхідні документи:

— Закордонний паспорт, термін дії якого перевищує перебування в Шенгенській зоні;
— Заявка на отримання бізнес візи, яка повинна повністю відповідати отриманим в посольстві інструкцій;
— Підтвердження оплати візового збору;
— Паспорт громадянина України;
— Кольорове фото 3,5 * 4,5;
— Підтвердження мети поїздки (контактні дані зустрічаючих осіб, відомості про сферу діяльності підприємства, його реєстраційний номер і адресу, вид співпраці);
— Медична страховка і її копія, що покриває витрати до 30 тисяч євро;
— Підтвердження оплати з боку готелю, де людина планує проживати;
— Довідка про доходи, яка буде підтвердженням можливостей самостійно оплатити пересування і проживання в Польщі.
Зверніть увагу, що консульства можуть пред’являти різні вимоги до отримуваних документів, наприклад, деякі можуть прийняти факсовую копію, інші зажадають виключно оригінал запрошення. Необходимые документы для оформления бизнес визы

З 15 жовтня 2014 року було вирішено змінити правила подачі документів для оформлення бізнес візи в Польщу. В результаті для отримання короткострокової візи в консульство необхідно буде подати додатковий пакет документів.

Додаткові документи:

— Виписка з банківського рахунка, здатна підтвердити наявність фінансових засобів;
— Довідка, яка підтверджує вид діяльності;
— Гарантійний лист приймаючої сторони.
Вартість оформлення ділової візи в Польщу буде варіювати в залежності від часу перебування на території країни, статусу заявника на території України (бізнесмен, співробітник компанії) і інших аспектів.

О программе Константин - визовый специалист

Смотрите также

Изменения в условиях страхования для визы.

Изменения в условиях страхования для Польской визы. Изменения в условиях страхования были внесены в правила …

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *