Домой / Виза / Как самостоятельно получить шенгенскую визу

Как самостоятельно получить шенгенскую визу

Как самостоятельно получить шенгенскую визу.  Подробная инструкция о том, какие документы нужно подготовить, куда их отнести и как получить шенгенскую визу без проблем. Как оформить шенгенскую визу самостоятельно? Рабочая и идеально срабатывающая схема, как получить шенгенскую визу самостоятельно.

Як самостійно отримати шенгенську візу

Отримання шенгенської візи своїми силами, без звернення до візові агентства, — це прекрасний шанс заощадити свої гроші: без оплати послуг візових агентів її вартість складе лише 35 євро (консульський збір).

Отже, вам потрібно лише запастися терпінням і надати в консульство або посольство такі документи:

— Анкету (можна заповнити на сайті);
— Обидва паспорта (внутрішній і закордонний)
— Ксерокопії попередніх віз та паспортів;
— 2 фотографії (3,5 х 4,5), які були зроблені протягом декількох останніх місяців;
— Проїзні документи або бронь на них;
— Документи для підтвердження статусу запрошуючої сторони (як варіант — запрошення від польської сторони);
— Медичний поліс з торбою покриття від 30.000 євро;
— Довідку про доходи за попередні 6 місяців.
При цьому необхідно враховувати нові правила, які вступили в силу з кінця червня нинішнього року. Вони мають на увазі надання посольству або консульству біометричних даних для отримання будь-якої шенгенської візи незалежно її тривалості. Как самостоятельно получить шенгенскую визу

Ще один істотний момент — необхідність особисто прибути в посольство для дактилоскопії. Відбитки пальців вносяться в базу міжнародної візової системи відповідно до європейських стандартів щодо захисту особистих даних. Після проходження цієї процедури нова шенгенська віза може бути оформлена без проходження повторної дактилоскопії за допомогою поштового заяви або через туристичне агентство.

Від процедури здачі відбитків звільнені діти до досягнення 12-річного віку, глави держав і такі особи, які не можуть надати їх фізично. У всіх інших випадках відмова від дачі відбитків є підставою для консульства або посольства відмовити вам у наданні візи.

Не забувайте, що для отримання бізнесової шенгенської візи всі необхідні біометричні дані необхідно надавати в стандартно обумовлений термін (не менше дев’яноста днів до очікуваної дати поїздки).

О программе Константин - визовый специалист

Смотрите также

Рабочая виза в Польшу

Всего 6 шагов отделяет Вас от высокооплачиваемой работы в Европе Виза в Польшу — мы …

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *