Домой / Виза / Как получить визу в Польшу

Как получить визу в Польшу

Оформление  польской шенгенской визы. Польская шенген виза, как ее оформить, какие документы необходимо собрать для шенген визы и в какие сроки можно уложиться? Стандартный пакет документов для шенгенской  шенген визы в Польшу.

Як отримати візу до Польщі

Польща, як відомо багатьом громадянам входить до складу Євросоюзу і тому якщо Ви, є громадянином України, і бажаєте відвідати цю дивовижну країну, знадобиться віза. Для того щоб отримати візу в Польщу радимо звернутися в Консульські відділи Польського Посольства, які знаходяться в Києві, Харкові та Львові. Для цього Вам при собі мати такі документи: закордонний паспорт, а також його ксерокопія, дві кольорові фото 3,5 Х 4,5 см, що підтверджує бланк Вашого проживання, анкета, квитки на проїзд туди і назад (копія та оригінал), страховий поліс, довідка з місця роботи, підтвердження наявності фінансів і оплата консульського збору розмір якого від 35 євро. Для початку необхідно заповнити спеціальну анкету на сайті візового центру. На це дається близько тридцяти хвилин. У разі якщо Ви не встигнете її заповнити, Вам дається можливість заповнити всі спочатку. Після закінчення заповнення анкети Вам присвоюється спеціальний номер, після чого буде призначений день прийому. Заповнюється анкета може бути на трьох мовах, а саме російською, англійською або польською, все слова в будь-якому випадку повинні, обов’язково написані латинськими символами. Потім на принтері анкету роздрукуйте, наклейте своє фото в відведений квадрат після чого поставте свій підпис. Для того щоб подати всі необхідні документи потрібно прийти в Консульство Польщі в призначений Вам день, зареєструватися отримати номер і стати в чергу, тому як час вказане в Вашій анкеті вважається недійсним. Після оплати консульського збору, тепер сміливо можете здавати всі необхідні документи. Отримані поштою підтвердження броні Консульський відділ Посольства Польщі не розглядає. Как получить визу в Польшу Краще це зробити по факсу, куди треба докласти ваучер містить друк самого готелю і підпис особи який підтверджує про те, що передоплата була проведена. Також сюди прикладіть довідку з місця Вашої роботи, яка повинна бути на фірмовому бланку, де вказується зарплата, трудовий стаж, і посаду. Для учнів і студентів необхідно мати довідку з навчального закладу. Якщо Ви будете їхати зі своїм малюком, до всіх документів прикладіть дві його фотографії і копію свідоцтва про народження. Ось власне всі документи і готові тепер залишається дочекатися отримання самої візи в Польщу, після чого можна сміливо відправлятися в подорож.

О программе Константин - визовый специалист

Смотрите также

Оплата визового сбора без личного присутствия

Оплата визового сбора без личного присутствия Если Вы находитесь в Польше или по какой-либо причине …

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *