Домой / Виза / Как оформить рабочую визу в Польшу

Как оформить рабочую визу в Польшу

Как оформить рабочую визу в Польшу, как ее получить, какие документы необходимо собрать для визы. Польская рабочая виза категории D. Как открыть рабочую визу в Польшу, а также с чем придется столкнуться приоформлении и сколько это займет времени и денег.

Як оформити робочу візу в Польщу

Іноземні громадяни, які мають намір працювати в Польщі з працевлаштуванням на постійній основі, повинні володіти візою для роботи або візою тривалого перебування. Згідно з національним законодавством заявник на візу зобов’язаний пройти процедуру для отримання офіційного дозволу, яке надає право працевлаштуватися з повною зайнятістю в іноземній державі. Робоча віза в Польщу — це штамп в паспорті.

Робоча віза в Польщу може також іменуватися як віза довгострокового перебування, оскільки вона надає можливість заявнику працевлаштуватися в Польщі не на тимчасовій основі. Как оформить рабочую визу в Польшу

Польща — держава, член ЄС, що входить до країн, які підписали Шенгенську угоду. Іноземці (громадяни країн, які не є членами ЄС) зобов’язані оформити візу тривалого перебування, що надає право на проживання і працевлаштування в Польщі. Віза повинна бути оформлена до в’їзду в країну і до виконання роботи.

Польща відкриває два типи національних віз:

1. Піврічна віза для працевлаштування.
2. Воєводська національна віза типу D (ZEZWOLENIE). Відкривається на рік, грунтуючись на воєводському запрошенні.
Необхідні документи:

1. Пропозиція від польської зареєстрованої організації. Супровідний лист від спонсорської організації, яка уточнює її намір оформити вас на роботу з копією трудового контракту заявника. Контракт повинен бути завірений в управлінні праці Польщі.
2. Паспорт громадянина.
3. Візова анкета, заповнена та підписана в установленому порядку.
4. Фотографії (2 шт.).
5. Страховий поліс на весь період перебування в Польщі.
6. Реєстрація в візовому центрі.
7. Платіжний документ за послуги візового центру.
Подавати документи слід до візового центру за місцем реєстрації. Консульський збір за національну робочу візу в Польщу був скасований. З візою класу D можна перебувати в державах — членах Шенгенської угоди, але тільки три місяці в півріччі. Головною умовою є те, що в’їжджати і виїжджати необхідно через територію держави. Робоча віза в Польщу є універсальною, оформляється набагато простіше, ніж шенгенська, надає можливість багаторазового перетину кордону на протязі всього періоду дії.

Смотрите также

Изменения в условиях страхования для визы.

Изменения в условиях страхования для Польской визы. Изменения в условиях страхования были внесены в правила …

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *