Домой / Виза / Гостевая польская виза

Гостевая польская виза

Гостевая польская виза. Шенгенская гостевая виза для въезда на территорию Польши. Как получить шенгенскую гостевую визу, этапы, условия. Необходимые документы для оформления гостевой визы в Польшу. Гостевая виза выдается только при наличии приглашения от польской стороны.

Гостьова польська віза

Одна з найпоширеніших польських віз, яку видають громадянам України, — гостьова. Це й не дивно, адже дружні відносини між сусідніми державами склалися не тільки серед глав країн, але і серед місцевих жителів. Крім цього, щоб отримати даний дозвільний документ слід надати мінімальний пакет документів, а основною умовою отримання візи буде наявність запрошення від фізичної особи, яка є резидентом Польської республіки.

Основні особливості запрошення
Запрошення — документ, який підтверджує мету візиту нерезидента (гостя) Республіки Польща і заповнюється, виходячи зі встановленого зразка. У бланку повинні бути вказані дані запрошеного і, відповідно, особи, яку запрошують.  Гостевая польская виза
Гостьова польська віза може бути оформлена, як для однієї людини, так і для цілої родини. Всі дані записуються в одному бланку і висилаються для підтвердження в одному конверті.

Види гостьових віз
Польські візи гостьового типу в залежності від терміну перебування підрозділяються на наступні типи:
— термін перебування на території Республіки перевищує 90 днів — слід запитувати національну візу;
— термін перебування менше 90 днів — слід здійснювати запит на отримання шенгенської візи.

Національна віза
Віза національного формату володіє великою кількістю переваг, якщо її порівнювати з візою шенгенської зразка. Крім відсутності консульського збору, національна польська віза дає можливість здійснювати поїздки на протязі календарного року. У разі отримання даного дозвільного документа ви маєте можливість відвідувати всі країни шенгенської протоколу терміном до 90 днів протягом 180 днів.

Шенгенська віза
Отримання шенгенської візи передбачає сплату консульського збору. Крім цього, перебувати на території європейських країн — учасників договору можна не більше 90 днів протягом півріччя. Оформлення подібного дозвільного документа є витратним за часом. Саме тому в разі наміру відвідати Польщу, намагайтеся виконати всі вимоги для отримання національної візи. Це дозволить скоротити час на отримання дозволу і заощадити ваші кошти.

Смотрите также

Изменения в условиях страхования для визы.

Изменения в условиях страхования для Польской визы. Изменения в условиях страхования были внесены в правила …

2 комментария

  1. На який термін можуть зробити гостьове запрошення для візи???

    • Константин - визовый специалист

      На любий можно зробити, але візу не на любий трмін відкрить, максимум на рік, мінімум на 91 день

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *