Домой / Виза / Бизнес виза в Польшу

Бизнес виза в Польшу

Бизнес виза в Польшу. Оформление шенген бизнес визы. Шенген бизнес виза, как ее оформить, какие документы необходимо собрать для бизнес шенген визы и в какие сроки можно уложиться? Стандартный пакет документов для шенгенской  бизнес визы в Польшу.

Бізнес віза в Польщу

Польща є однією з держав, які підписали шенгенську угоду, а тому і в’їзд на її територію регламентується загальними правилами, які мінімально відрізняються в різних країнах. Для громадян України, в силу свого географічного положення, зручно в’їжджати на територію країн шенгенського договору саме через Польщу. Крім того, польські консульства в Україні більш лояльно ставляться до громадян, ніж, наприклад, іспанські або німецькі, що знижує ймовірність відмови, а пункти прийому візових анкет є практично в кожному обласному центрі.

Бізнес віза ставиться до категорії С, так само як гостьова і туристична. Відмінність в її оформлення від інших віз цієї категорії полягає в тому, що потрібно отримати офіційне запрошення від вашого бізнес партнера. Зверніть увагу, що хоча бізнес віза і дозволяє пересуватися вам майже по всій Європі, запрошення потрібно пред’явити саме від польських партнерів. Бизнес виза в Польшу

Для отримання бізнес візи громадянам України будуть потрібні також наступні документи .:

— візова анкета з фотографією, заповнена латинськими літерами;

— оригінал та ксерокопія внутрішнього паспорта, а також закордонного;

— кольорова фотографія 3,5 на 4,5 см;

— страховий поліс з мінімальною сумою покриття 30 000 євро. Якщо немає страховки, можна пред’явити доказ наявності певної суми на можливе лікування (близько 100 умовних одиниць на кожен день перебування);

— документ, що підтверджує мету поїздки — це і є наше запрошення.

— грошові кошти або рахунок в банку (близько 280 гривень на кожен день).

Особи, які беруть участь в двосторонніх економічних контактах, мають можливість отримання багаторазової візи. Це означає, що ви протягом цілого року зможете в’їжджати на територію Польщі, але перебувати там в сумі не більше 90 днів. Для одноразової поїздки можна отримати одноразову візу терміном до одного місяця. Як правило, чим менше ви збираєтеся пробути в країні, тим оформлення буде проходити простіше. Віза може бути оформлена як на одну людину, так і на групу осіб.

І наостанок, не забувайте подбати про поїздку заздалегідь. Прийом документів на бізнес візу до Польщі починається посольствами за три місяці до передбачуваної поїздки.

О программе Константин - визовый специалист

Смотрите также

Оплата визового сбора без личного присутствия

Оплата визового сбора без личного присутствия Если Вы находитесь в Польше или по какой-либо причине …

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *