Домой / Виза / Бизнес виза Польша

Бизнес виза Польша

Бизнес виза Польша. Оформление шенген бизнес визы. Шенген бизнес виза, как ее оформить, какие документы необходимо собрать для бизнес шенген визы и в какие сроки можно уложиться? Стандартный пакет документов для шенгенской  бизнес визы в Польшу.

Бізнес віза Польща

Польська бізнес віза необхідна підприємцям, які вирішили налагодити ділові зв’язки або стосунки, знайти виробників, постачальників, партнерів на території Польщі. Польські візи мають кілька груп і видів. Групи польських бізнес віз: «А», «B», «C», «D». Види польських віз: довгострокові і короткострокові, групові та індивідуальні, багаторазові й одноразові.

Наявність бізнес візи не дозволяє організувати і вести бізнес на території Польщі. З візою можна тільки шукати партнерів для бізнесу або налагоджувати бізнес контакти.

Одноразові візи оформляються для разових поїздок. При необхідності багаторазового відвідування Польщі або для постійних відряджень оформляється багаторазова бізнес віза. Короткострокова бізнес віза оформляється терміном на 180 днів, при цьому на території Польщі дозволено знаходиться 45 днів поспіль. Довгострокова віза оформляється на термін в 360 днів і дозволяє перебувати в Польщі 90 днів поспіль.

Для отримання польської візи необхідно підготувати, для подачі в консульство Польщі, дві категорії документів: основні (надаються в обов’язковому порядку), додаткові (надаються на вимогу консульства, прикладом може виступити запрошення до співпраці польських бізнес партнерів). Бизнес виза Польша

З 1 січня 2013 року затверджений і діє новий пакет документів для отримання польської візи:

1. Заява на право отримання польської візи (складається за правилами та інструкціями польського консульства).

2. Закордонний паспорт. У момент подачі документів в посольство дата видачі паспорта не повинна перевищувати 10 років від дня звернення до консульства. Разом з чинним паспортом надається копія першої сторінки старої візи, старого паспорта.

3. Кольорові фотографії. Розмір фото повинен відповідати формату 3,5 * 4,5. Фото повинно бути не старим.

4. Суму візового збору. Сума збору вказується співробітниками консульства і регулюється з зазначеними змінами законодавства Польщі.

5. Страховка на медичне обслуговування. Термін дії страховки повинен перевищувати попереднє відвідування Польщі на два тижні. Мед. страховка заповнюється друкованими літерами. Сума мед. страховки повинна покрити можливі витрати розміром не менше 30 тисяч ЄВРО.

6. Оригінал і копію паспорта України.

7. Довідку про отримані доходи. Довідка необхідна для підтвердження Вашої здатності заплатити, за поїздку і проживання на території Польщі.

Сума, яку необхідно заплатити за оформлення польської візи залежить від терміну поїздки в Польщу і часу необхідного на оформлення документів.

О программе Константин - визовый специалист

Смотрите также

Смена работодателя в Польше

Смена работодателя в Польше Смена работодателя в Польше, содержание статьи: Смена работодателя по полугодовому приглашению …

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *