Домой / Виза / Бизнес виза по приглашению

Бизнес виза по приглашению

Бизнес виза по приглашению. Зачем нужно приглашение для оформления бизнес визы. Приглашение для бизнес визы,  оформление  гостевой визы: документы, шаги, страны и условия. Шенгенская виза или Европа по приглашению. Нужная информация по получению приглашения для бизнес.

Бізнес віза по запрошенню

Добре відомо, що вести скільки-небудь великий бізнес повністю віддалено неможливо: як часто говорять професіонали: «Важливі питання по телефону не наважуються». З цієї причини, задумуючи співпрацю із зарубіжними партнерами, варто заздалегідь продумати можливість візиту іноземних гостей.

Якщо з організацією самої поїздки проблем зазвичай не виникає, то оформлення візи для громадян деяких держав може стати справжнім головним болем.

Прискорити отримання дозволу на в’їзд можна, надіславши запит не звичайний набір документів, а спеціальну бізнес візу на запрошення.  Бизнес виза по приглашению

Оформляється вона, як і випливає з назви, після запиту від приймаючої сторони. У запрошенні повинна бути вказана мета поїздки (ділові переговори, інспекція, укладення угоди та ін.) І передбачувана тривалість візиту. Видається бізнес віза виключно при особистому візиті в консульство і тільки тому, на чиє ім’я надійшов запит.

Як діє бізнес віза?

Після прибуття в країну призначення, іноземному громадянину дається сім днів на те, щоб зареєструвати своє перебування, після чого справжність виданого ділового запрошення перевіряється відповідними службами. Аналогічним чином реєструється і факт відбуття, але в цьому випадку оформляти необхідні документи доводиться приймаючій стороні в триденний термін.

Яка тривалість бізнес візи?

Організовувати візити одного і того ж особи по діловому запрошенню можливо кожні півроку на термін до трьох місяців. Зазвичай віза передбачає безперервне перебування гостя, але при необхідності може бути оформлено і багаторазове дозвіл. Сумарний час дії візи в цьому випадку не змінюється.

Які обмеження накладає бізнес віза?

Приїхала по діловому запрошенню особа отримує право займатися виключно тією діяльністю, для якої він був викликаний. Будь-яким іншим чином брати участь в справах приймаючої компанії і, тим більше, вести власний бізнес такий гість не може. В іншому бізнес віза повністю подібна до туристичної і не припускає будь-якого обмеження можливостей.

У чому переваги отримання візи на запрошення?

Наявність запиту приймаючої сторони прибирає багато адміністративні перепони при отриманні дозволу на в’їзд і зменшує термін видачі необхідних паперів з декількох тижнів до 7-12 днів.

Смотрите также

Приглашение на год от воеводы (Zezwolenie na prace)

Приглашение на год от воеводы Воеводское приглашение — это Zezwolenie na prace которое дает право …

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *