Домой / Виза / Бизнес виза на 5 лет

Бизнес виза на 5 лет

Бизнес виза на 5 лет. Оформление шенген бизнес визы. Шенген бизнес виза, как ее оформить, какие документы необходимо собрать для бизнес шенген визы и в какие сроки можно уложиться? Стандартный пакет документов для шенгенской  бизнес визы в Польшу.

Бізнес віза на 5 років

Бізнес віза багатьом відрізняється від звичайної візи. По-перше, щоб її отримати, потрібно мати ділові зв’язки в цільовій країні, а по-друге, вона, як правило, має набагато більший термін дії. Крім того, бізнес віза дозволяє вести різноманітну економічну діяльність на території цільового держави. Відповідно, отримати таку візу буде набагато складніше, ніж звичайну туристичну.
На що розраховувати, при отриманні бізнес візи?

Насамперед, варто врахувати, що таку візу навряд чи хтось оформити дешевше, ніж за 500 євро. Це тариф на півроку. Повертаючись до заголовку статті, варто сказати, що бізнес віза, наприклад в Польщі, буде коштувати 2000 євро, а деякі країни Європи взагалі не оформляють п’ятирічних віз.
А тепер кілька важливих нюансів, які кожен повинен знати. Бизнес виза на 5 лет

Бізнес віза на 5 років жодним чином не дозволяє перебувати на території цільової країни все 5 років без перерви. Вона має на увазі часті в’їзди за кордон не короткі проміжки часу. Тобто з цих п’яти років за кордоном буде дозволено пробути максимум року з перервами. Так само, бізнес віза не примушує її власника виїжджати за кордон тільки з комерційних справах. Вона багато в чому схожа з мультивізою. Тобто завдяки ній можна просто багаторазово виїжджати відпочивати. З цього випливає наступне питання:
Так кому ж потрібна ця віза?

Не варто піддаватися забобонам і заявляти, що бізнес віза потрібна тільки тим, кому потрібно вирішувати питання бізнесу за кордоном. Вона потрібна перш за все тим, хто хоче максимально довгий час перебувати на території Європи, або якоїсь однієї країни, без постійного переоформлення документів. Шенген бизнес виза
Які документи потрібно мати при собі?

Всупереч усталеній в народі стереотипу, тягти масу документів з собою не доведеться. Потрібно буде принести тільки письмове підтвердження свого візиту (докладніше про це буде нижче), паспорт, підтвердження видачі ІПН та довідка про свої доходи (як правило, це виписка про дохід з банку за останні 6 місяців).

У ролі письмового підтвердження мети візиту може виступати письмове запрошення від якогось юридичної особи, організації, установи і так далі, квиток на який-небудь концерт або виставку, ділове листування, довідка про працевлаштування в тій країні, в яку оформляється віза.

О программе Константин - визовый специалист

Смотрите также

Смена работодателя в Польше

Смена работодателя в Польше Смена работодателя в Польше, содержание статьи: Смена работодателя по полугодовому приглашению …

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *