Домой / Виза / Бизнес виза без предоплаты

Бизнес виза без предоплаты

Бизнес виза без предоплаты. Оформление шенген бизнес визы без предоплаты. Шенген бизнес виза, как ее оформить, какие документы необходимо собрать для бизнес шенген визы и в какие сроки можно уложиться? Стандартный пакет документов для шенгенской  бизнес визы в Польшу.

Бізнес віза без передоплати

У цій статті мова піде про «бізнес візу», а якщо бути точним, то про запрошення закордонного партнера, яке є документом, що підтверджує Вашу мета прибуття в ту чи іншу країну. Ви не повинні бути бізнесменом, щоб отримати дане запрошення його може отримати будь-яка людина, незалежно від його соціального стану.

Щоб отримати візу, а також підтвердити мету візиту в країну шенгенської зони потрібно отримати запрошення від іноземного партнера. Бизнес виза без предоплаты.

У бізнес візі має бути прописано куди, навіщо, до кого їсте. Ви юридична особа? Тоді у Вашій візі має бути зазначено назву фірми, контактні дані фірми, контактні номери (обов’язково). Ви фізична особа? Тоді у Вашій візі має бути зазначено ім’я, прізвище, місце проживання та контактний номер. Бізнес віза передбачає наявність точної дати першого приїзду, тобто віза не безстрокова. Обов’язково подивіться на термін дії запрошення (зазвичай від кількох днів до року), щоб не пропустити довгоочікувану поїздку. При оформленні запрошення бізнес візи перевірте, щоб всі дані були вказані і були вказані правильно, адже навіть якщо прізвище, ім’я або яка інша інформація про Вас в запрошенні буде написана не правильно — просто не дадуть дозволу для в’їзду в країну.

Дані, які повинні бути вказані в запрошенні:

ім’я, прізвище (латинськими літерами)
дата народження
Серія та номер паспорта
місце народження і проживання
термін дії закордонного паспорта
посаду в організації, яку представляєте (вказується тільки в запрошеннях бізнес візи)

Щоб отримати бізнес візу потрібно:

кольорове фото 3,5 х 4,5 см (фотографуватися на білому тлі). «Вік» фотографії не повинен перевищувати 3-х місяців. Фото без ефектів. У разі якщо Ви носите окуляри — зніміть їх!
заповнена електронна анкета
страховий поліс (покритий мінімум на 30 000 €)
закордонний паспорт і копія першої сторінки закордонного паспорта

Якщо Ви маєте весь пакет вище перерахованих документів на руках, то сміливо крокуйте в сторону консульства і подавайте документи. А через якийсь час, розглянувши Ваші документи консульство прийме рішення дати Вам візу.

О программе Константин - визовый специалист

Смотрите также

Оплата визового сбора без личного присутствия

Оплата визового сбора без личного присутствия Если Вы находитесь в Польше или по какой-либо причине …

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *