Домой / Віза / Робоча віза в Польщу на пів року

Робоча віза в Польщу на пів року

Робоча віза в Польщу на пів року

Робоча віза в Польщу на пів року — це віза з метою працевлаштування в Польщі. Дана віза оформлюється на період 180 днів. Найпоширеніше питання — чи можна по Польській робочій візі працювати в іншій країні Євросоюзу? Можна, але тільки, якщо у Вас буде лист про відрядження. Даний лист можна зробити максимум на 90 днів. Всі інші варіанти — нелегальні, при виявленні людини, яка працює нелегально, вона буде депортована.

Терміни оформлення робочої візи до Польщі

Термін оформлення залежить від міста подачі документів. Наприклад, в момент написання статті, 26.04.2018 року, черга в Київський візовий центр 3-5 днів, а в Харківський або Днепрпетровске 25-30 днів. Але в основному, термін оформлення візи на півроку займає 3-4 тижні, а візи на рік за запрошенням від воєводи 2-3 місяці.

Ціна робочої візи в Польщу

Віза в Польщу на пів рокуВіза в Польщу на пів року терміновоРічне запрошення до Польщі від воєводиРічна віза в Польщу
100 € 140 € 300 $ 350 $

Оформити візу в Польщу можна в Нашій фірмі, зателефонувавши за наступними номерами :

    +38(093)-726-52-35 
       +38(066)-726-52-35
           +38(098)-786-79-18 
Графік роботи Понеділок — п’ятниця з 9:00 — 17:00 без перерви.
Субота — неділя вихідний.

Відгуки про нашу фірму

У нас є підтвердження що ми дійсно працюємо. Ми публікуємо відгуки вдячних клієнтів і фото віз зі свіжими датами. А це найкращий показник якості роботи компанії! Це і є підтвердження чесної і безпечної роботи.

→ Читайте відгуки тут ←

Що потрібно для візи?

Для оформлення робочої візи в Польщу потрібно:
запрошення від польського роботодавця (оригінал і копія)
страховка (оригінал і копія)
анкета в візовий центр
— копії та оригінал всіх сторінок з позначками українського і закордонний паспорт (1 екземпляр). Якщо діючих закордонних паспортів 2, то необхідно взяти обидва.
— копія ІНН (1 екземпля р)
— 1 фотографія 3,5 на 4,5
— оригінал квитанції оплати візового збору

Основні документи такі як: Запрошення, страховка і візову анкету ми можемо допомогти оформити.

Допоможіть розвитку корисного Вам сайту. Поділіться цим посиланням в соц мережах, Вам не складно а нам приємно.

Смотрите также

Запрошення на рік від воєводи (Zezwolenie na prace)

Запрошення на рік від воєводи Воєводське запрошення — це Zezwolenie na prace яке дає право …

204 комментария

  1. Доброго дня, скажіть будь-ласка, якщо я зараз їду до Польщі по біометрії, і мені дадуть освядченє рівно на 90 днів, то по приїзду в Україну я зробити піврічну візу вже не зможу, то чи можливо зробити освядченє наприклад на 80 днів, що б після нього відкрити на решту 100 днів піврічну візу? І на що дивиться консул при визначенні терміну дії візи — на термін дії освядченя (але я ж міг повний термін не відпрацювати), чи на штампи в паспорті «виїхав-заїхав»…? Дякую.

    • Татьяна - Визовый специалист

      Доброго дня. Все залежить від Освячення, на скільки днів воно було. Для відкриття візи має бути хоча б 97 днів

    • Світлана Володимирівна

      Доброго дня, мені потрібна термінова віза для відібрання карти побиту маю на руках зізволення на працю типу а від воєводи ,що можна зробити .

      • Татьяна - Визовый специалист

        Доброго дня. Реєструйтесь та подавайте візу за місцем Вашої прописки, якщо запрошення на руках

  2. Доброго дня. Підкажіть, будь ласка. Попередня нац.віза до Польщі була відкрита від 23.08.18 до 08.02.19. Виїхала з країни 23.12.18 і більше не поверталась. З якого числа потрібно рахувати півроку,щоб відкрити наступну нац.візу? Дякую.

    • Татьяна - Визовый специалист

      Доброго дня. З дня закінчення візи 08.02.18.9

    • Світлана

      Доброго дня,якщо подаєш на візу,страховку забирають чи зразу віддають назад,дякую

      • Татьяна - Визовый специалист

        Доброго дня. Віддають одразу

        • Світлана

          Дякую,Ви супер а то я вже розпереживалась,вчора подала на візу.Приємні дівчата,чемні а головне все підказують і розказують

        • Татьяна - Визовый специалист

          Дякуєм)

  3. Доброго дня! Підкажіть будь ласка, якщо я була в Польщі по без візу місяць, але з моменту приїзду в Україну пройшло вже 90 днів, я можу знову їхати на 90 днів?

  4. Скажіть будь-ласка а візу на 3 місяця ви робите?

    • Татьяна - Визовый специалист

      До Чехії так

      • Доброга дня, в мене буда піврічна віза до 7 грудня, від 28 листопада в мене печатка в паспорті про очікування децизії на карту побиту, в липні їду додому і якщо карти ще не буде то які є варіанти повернення? Чи можна повернутись знову по піврічній? Дякую.

        • Татьяна - Визовый специалист

          Доброго дня. Так, можна повернутись по візі або через 90 днів по безвізу

      • Вікторія

        Доброго дня. Скажіть будь-ласка, чи можливо відкрити річну візу воєвудську по новому закордонному паспорту ( зміна прізвища, в наслідок шлюбу), якщо запрошення маю на старе( дівоче) прізвище. Додаючи при цьому свідоцтво про шлюб. Дякую.

        • Татьяна - Визовый специалист

          Доброго дня. Радимо уточнити в Консульстві по даному конкретному випадку, але швидше за все, що скажуть переоформити запрошення

  5. Доброго дня! Хочу їхати до Польщі по без візу, чи правда щоб потім мені відкрити візу то потрібно чекоти 9-ть місяців з дня повернення до України?

    • Татьяна - Визовый специалист

      Доброго дня. Так, але річну воєводську чи сезонну візу можна одразу відкривати

    • Доброго дня
      В мене запрошення з 29.05 дійсне ( але є коридори)
      А подачу призначили на 19.06
      Скажіть будь ласка чи не буде проблем ніяких при подачі документів ?)

      • Татьяна - Визовый специалист

        Доброго дня. Головне, щоб роботодавець чекав та не анулював запрошення, тоді проблем не буде

  6. Доброго дня
    Я тільки приїхав з Польщі, був там по безвізу 90 днів. Зараз маю на руках запрошення і хочу по ньому зробити візу.
    Скажіть, будь ласка, я можу це зробити одразу чи потрібно чекати 90 днів для подачі документів?
    Дякую.

    • Татьяна - Визовый специалист

      Доброго дня. Так, можна одразу, але якщо у Запрошенні у Вас більше 97 днів

  7. Если я был в Польше три месяца и мне дали освядчення до 30.06.был с конца февраля по май.сделают мне визу на 60 дней или мне лучше побыть дома 90 дней и заехать опять по безвизу

  8. Світлана

    Доброго дня! Маю на руках запрошення,анкету,страховку,які ще документи брати з собою і чи фото можна зробити в дома (який розмір)?дякую

    • Татьяна - Визовый специалист

      Доброго дня.
      Документи на візу:
      — Запрошення від польського роботодавця (оригінал і копія);
      — страховка і її копія;
      — анкета в візовий центр;
      — оригінал квитанції про оплату візового збору;
      — паспорти український та закордонний та їх копії. Якщо є 2 закордонних паспорти, то брати з собою необхідно обидва! Якщо паспорт український новий — айди, то витяг про прописку не забудьте! **
      — оригінал і копія ідентифікаційного коду
      — 1 фотографія 3,5 на 4,5 см, 80% обличчя (можна зробити за 50 грн в самому візовому центрі)

    • Світлана

      Доброго дня,якщо подаєш на візу,страховку забирають чи зразу віддають назад,дякую

  9. Світлана

    Доброго дня . якщо я була по біометриці впольщі з 19.03 по 03 .06 то коли я можу відкрити візу на пів року і де можна взяти запрошення на роботу.

    • Татьяна - Визовый специалист

      Доброго дня. Якщо не працювали, то можна одразу. Потрібне запрошення від роботодавця. Якщо такого не має, ми також можемо підготувати Вам документи

  10. А що коли просидівши 90 днів біо, подав на візу на пів року, просидівши всю візу я можу залишитись ще й по безвізу не виїжаюна з польші

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *