Домой / Віза / Робоча віза в Польщу на пів року

Робоча віза в Польщу на пів року

Робоча віза в Польщу на пів року

Робоча віза в Польщу на пів року — це віза з метою працевлаштування в Польщі. Дана віза оформлюється на період 180 днів. Найпоширеніше питання — чи можна по Польській робочій візі працювати в іншій країні Євросоюзу? Можна, але тільки, якщо у Вас буде лист про відрядження. Даний лист можна зробити максимум на 90 днів. Всі інші варіанти — нелегальні, при виявленні людини, яка працює нелегально, вона буде депортована.

Терміни оформлення робочої візи до Польщі

Термін оформлення залежить від міста подачі документів. Наприклад, в момент написання статті, 26.04.2018 року, черга в Київський візовий центр 3-5 днів, а в Харківський або Днепрпетровске 25-30 днів. Але в основному, термін оформлення візи на півроку займає 3-4 тижні, а візи на рік за запрошенням від воєводи 2-3 місяці.

Ціна робочої візи в Польщу

Віза в Польщу на пів рокуВіза в Польщу на пів року терміновоРічне запрошення до Польщі від воєводиРічна віза в Польщу
2900 грн 3500 грн 300 $ 350 $

Оформити візу в Польщу можна в Нашій фірмі, зателефонувавши за наступними номерами :

+38 (093) -898-04-05 ( Viber )

+38 (098) -786-79-18 ( Viber )

+38 (066) -726-52-35

Що потрібно для візи?

Для оформлення робочої візи в Польщу потрібно:
запрошення від польського роботодавця (оригінал і копія)
страховка (оригінал і копія)
анкета в візовий центр
— копії та оригінал всіх сторінок з позначками українського і закордонний паспорт (1 екземпляр). Якщо діючих закордонних паспортів 2, то необхідно взяти обидва.
— копія ІНН (1 екземпля р)
— 1 фотографія 3,5 на 4,5
— оригінал квитанції оплати візового збору

Основні документи такі як: Запрошення, страховка і візову анкету ми можемо допомогти оформити.

О программе Константин - визовый специалист

Смотрите также

Візовий коридор

Візовий коридор Зі статті Ви дізнаєтесь: Чи є у без віза коридор? Після яких віз …

12 комментариев

  1. Добрий день,хочу запитати в мене запрошення дійсне від 1.06.2018 і я не встигну зробити візу щоб виїхати з цеї дати протягом якого терміну я маю виїхати коли забрав візу чи тоді коли вона вже готова?

  2. Доброго вечора. Скажіть будь ласка якщо я хочу поїхати за кордон по біо паспорту на 2 місяці чи можу я після приїзду зразу відкрити польску робочу візу і поїхати працювати?

  3. Скажiть будь ласка ,чи можу я подавати пакет докуметiв у Тернополi ,коли прописана у Львiвськiй обл

    • Константин - визовый специалист

      Доброго дня, нажаль ні, Ви відноситесь до генерального Консульства у Львові: Львівська, Івано-Франківська та Закарпатська області.

  4. Наталія

    Доброго дня! Я маю візу категорії D я вже відпрацювала 3 місяці залишається ще 3. Чи можу я не працювати і знаходитись на території Польщі?

  5. оплатил 30.05 а звонка так еще и нет.

  6. Олександр

    Добрий день.в мене закінчилося 90днів по біометриці але я маю умову на працю дійсну до 24.07.2018 .чи можу я перетнути кордон щоб допрацювати свій робочий термін?

    • Доброго дня. Те, що у Вас є договір про працю не дає права перетнути кордон в Польщу. Після використання 90 днів безвізу Вам потрібно знаходитись на території України 90 днів або ж оформляти робочу візу і їхати одразу. Проте сама віза оформлюється на протязі місяця приблизно.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *