Домой / Без рубрики / Упрощенный визовый режим

Упрощенный визовый режим

Упрощенный визовый режим. Для кого действует упрощенный визовый режим? Необходимые документа для выезда с Украины после упрощения визового режима. Упрощение визового режима означает отсутствие необходимости оформлять шенгенские визы для пребывания не более 90 дней в полугодии.

Спрощений візовий режим

Спрощення візового режиму означає відсутність необхідності оформляти шенгенські візи для перебування не більше 90 днів в півріччі.

Документи, які можуть зажадати для перетину зони Шенгену:

1. Закордонний паспорт.
2. Квитанція про бронювання готелю.
3. Документ, що підтверджує наявність необхідної суми або ж готівка 30 євро на добу.
4. Страховка, яка покриє збитки в разі хвороби або аварії.
5. Запрошення для візи, яке підтверджує мету поїздки і перебування на території ЄС.

Громадяни, які можуть перетинати кордони без оформлення візи повинні мати або біометричні або дипломатичні службові паспорти. Так само у них має бути відсутня судимість і порушення пов’язані з перетином кордону. Упрощенный визовый режим

Мета поїздки

Якщо ваш приїзд буде здійснений з метою навчання або роботи і триває більш ніж 90 днів протягом 180-денного терміну, то тоді вам варто оформити національну візу. На території Шенгену безперешкодно перебувати можна і з туристичним ваучером, але тільки з метою туризму, а для проходження майстер класів і тренінгів, відвідування приватних осіб — для таких цілей існують відповідні запрошення для віз від організаторів, називаються такі запрошення для віз спортивних і культурних заходів. Але якщо ваші цілі пов’язані з роботою або відкриттям власної справи, то для цього вже необхідно оформити робочу візу, запрошення для візи не знадобиться.

Види:

1. Запрошення для співпраці в сфері господарської діяльності;
2. Гостьове;
3. Запрошення від навчального закладу.

Запрошення для співпраці в сфері господарської діяльності

Запрошення для співпраці в сфері господарської діяльності відправляє юридична особа, яка проживає і працює на території країни. В запрошення має бути зазначено: повний список банківських рахунків закріплених за підприємством, дати, цілі, пункти маршруту запрошеної сторони. Підтвердження про співпрацю з заявником. Особиста інформація від прийомної сторони (ім’я, по батькові, прізвище, адреса, телефон).

Гостьове

Запрошуюча сторона повинна є громадянином країни. У листі повинна надати повну інформацію про себе. Якщо запрошує спонсор поїздки, то і інформацію з особового рахунку в банку. Обов’язково вказати дати і мети приїзду. І підтвердження про відносини з заявником.

Запрошення від навчального закладу

Оформляється навчальним закладом. Відсилається офіційний бланк, в якому вказана інформація про абітурієнта, час навчання, курс, підтвердження про зарахування. Вказують місце проживання, цілі, маршрути учня.

О программе Константин - визовый специалист

Смотрите также

Бронирование гостиницы для оформления бизнес визы

Бронирование гостиницы для оформления бизнес визы. Преимущество бизнес-визы в отличие от туристической. Шенгенская бизнес виза для украинцев с гарантией и без …

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *