Домой / Без рубрики / Упрощенный визовый режим

Упрощенный визовый режим

Упрощенный визовый режим. Для кого действует упрощенный визовый режим? Необходимые документа для выезда с Украины после упрощения визового режима. Упрощение визового режима означает отсутствие необходимости оформлять шенгенские визы для пребывания не более 90 дней в полугодии.

Спрощений візовий режим

Спрощення візового режиму означає відсутність необхідності оформляти шенгенські візи для перебування не більше 90 днів в півріччі.

Документи, які можуть зажадати для перетину зони Шенгену:

1. Закордонний паспорт.
2. Квитанція про бронювання готелю.
3. Документ, що підтверджує наявність необхідної суми або ж готівка 30 євро на добу.
4. Страховка, яка покриє збитки в разі хвороби або аварії.
5. Запрошення для візи, яке підтверджує мету поїздки і перебування на території ЄС.

Громадяни, які можуть перетинати кордони без оформлення візи повинні мати або біометричні або дипломатичні службові паспорти. Так само у них має бути відсутня судимість і порушення пов’язані з перетином кордону. Упрощенный визовый режим

Мета поїздки

Якщо ваш приїзд буде здійснений з метою навчання або роботи і триває більш ніж 90 днів протягом 180-денного терміну, то тоді вам варто оформити національну візу. На території Шенгену безперешкодно перебувати можна і з туристичним ваучером, але тільки з метою туризму, а для проходження майстер класів і тренінгів, відвідування приватних осіб — для таких цілей існують відповідні запрошення для віз від організаторів, називаються такі запрошення для віз спортивних і культурних заходів. Але якщо ваші цілі пов’язані з роботою або відкриттям власної справи, то для цього вже необхідно оформити робочу візу, запрошення для візи не знадобиться.

Види:

1. Запрошення для співпраці в сфері господарської діяльності;
2. Гостьове;
3. Запрошення від навчального закладу.

Запрошення для співпраці в сфері господарської діяльності

Запрошення для співпраці в сфері господарської діяльності відправляє юридична особа, яка проживає і працює на території країни. В запрошення має бути зазначено: повний список банківських рахунків закріплених за підприємством, дати, цілі, пункти маршруту запрошеної сторони. Підтвердження про співпрацю з заявником. Особиста інформація від прийомної сторони (ім’я, по батькові, прізвище, адреса, телефон).

Гостьове

Запрошуюча сторона повинна є громадянином країни. У листі повинна надати повну інформацію про себе. Якщо запрошує спонсор поїздки, то і інформацію з особового рахунку в банку. Обов’язково вказати дати і мети приїзду. І підтвердження про відносини з заявником.

Запрошення від навчального закладу

Оформляється навчальним закладом. Відсилається офіційний бланк, в якому вказана інформація про абітурієнта, час навчання, курс, підтвердження про зарахування. Вказують місце проживання, цілі, маршрути учня.

Смотрите также

Бронирование гостиницы для оформления бизнес визы

Бронирование гостиницы для оформления бизнес визы. Преимущество бизнес-визы в отличие от туристической. Шенгенская бизнес виза для украинцев с гарантией и без …

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *