Домой / Без рубрики / Шенгенская виза — ваш единый проездной документ

Шенгенская виза — ваш единый проездной документ

Шенгенская виза — ваш единый проездной документ. Помощь в получении шенгенской визы. Запись, регистрация, назначить дату подачи документов в визовый центр и консульство. Регистрация на визу по упрощенной процедуре. Как получить  визу в Польшу?

Шенгенська віза — ваш єдиний проїзний документ

Польща є однією з країн, що входить в Шенгенську зону, отже, і отримання в’їзної візи здійснюється відповідно до правила даного союзу. Для того, щоб в’їхати на територію Польщі абсолютно не обов’язково отримувати саме польську шенгенську візу, однак, якщо ви в’їжджаєте по візі іншої держави в першу чергу вам необхідно буде відвідати саме країну, яка видала візу.

В’їзд до Польщі може бути:

— на запрошення від фізичних (обов’язкова наявність посвідки на проживання) або юридичних осіб;

— в туристичних цілях (потрібні підтвердження статусу запрошуючої сторони і квитка);

— з метою навчання;

— з метою роботи.

Відмінність отримання саме польської візи полягає в порівняльній легкості. В даному варіанті для звернення до візового центру необхідний пакет паперів (може варіюватися в залежності від цілей відвідування). Розглянемо випадок отримання бізнес візи:

— анкета (заповнювати можна самостійно або у візовому центрі);

— страховка медична на період перебування в країні;

— запрошення від зареєстрованої юридичної особи;

— оплата консульського збору (35 євро);

— в деяких випадках — довідка з роботи (якщо документи подаються не за місцем реєстрації).

Звернення до візового центру з метою отримати польську шенгенську візу має включати весь список документів, а також додаткові гарантії. Шенгенская виза — ваш единый проездной документ

Для отримання шенгенської візи вам також знадобитися мати на рахунку певну суму в польській валюті, яка визначається відповідно до кількості днів вашого перебування. Мінімальна сума — 500 злотих на одного туриста. Більш конкретна інформація щодо кількості готівкової суми на руках буде надана після вивчення документів в кожному конкретному питанні.

В середньому на одну заявку йде близько одного робочого тижня, однак процес може зайняти і менше часу, і більше (особливо якщо знадобляться додаткові документи і довідки).

Смотрите также

Упрощенный визовый режим

Упрощенный визовый режим. Для кого действует упрощенный визовый режим? Необходимые документа для выезда с Украины после …

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *